Üstüme kaynak çay döktüm!

sonem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
84
0
38
kızlar kızıma süt yapsın diye rezene kaynatmışştım ama bir sakarlıkla üstüme döküldü göğsüm ve karnım yandı hemanten sürdüm ama su topladı ne yapsam iyi gelir bir tanıdığım elma sür iz kalmaz dedi bileniniz var mı yada başka bir fikri bekliyorum acıyor valla...:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım,suyun altına tut kendini,bir de silverdin yanık kremi sür.en kısa zamanda da doktora görün bi,tekrar geçmiş olsun...

geçmiş olsun yanık kremi kullanmalısın canım benimde boynumun aşağısına dekolte bölgesi oluyor sanırım oraya kaynar su gelmişti benim sakarlığım sayesinde.. silverdin kullandım .. benimde bi tanıdığım elmayı kes oraya koy iz kalmaz demişti yaptım.. baya bi beklettim elmayı orda ve geçti iz falan da kalmadı.. çok fazla bi bölge yandıysa doktora git canım.. acısını bilirim çok kötüdür..inş en kısa zamanda iyileşir yanan yerler

canim gecmis olsun. doktora görün bence herhangi bisiyde kullanma bilmeden, cünkü ilaclar biliyorsun süte geciyor sakincali olabilir. doktor sana emzirirkenki uygun kremi yazacaktir.....

cnm geçmiş olsun...biran önce bi dr.git benceee....
hemen iğleşir inşalahhhhhh(((

sağaol canım bende elmayı deneyecem inşallah iyileşir olmazsa yarın giderim doktora tekrar sağol.

canim gecmis olsun. doktora görün bence herhangi bisiyde kullanma bilmeden, cünkü ilaclar biliyorsun süte geciyor sakincali olabilir. doktor sana emzirirkenki uygun kremi yazacaktir.....

hemanten sürdüm can havliyle ama bidaha sürmem deiğin gibi ne olur ne olmaz yarın gideyim doktora sağol..

canımm geçmiş olsun hemen dr gitseydin keşke yaa bebişte emiyoo kıyamam çok geçmiş olsun tatlım...

kanteron yagı yanıklara cok iyi geliyor. evde yoksa aktarda satılıyor. biz yaz aylarinda kendimiz yapariz. yaniklarda süper rahatlatiyor ve cildi iyilestiriyor

biraz kocakarı işi olcak ama domuz yağını tavsiye ederim canım. çok az miktarda sürmen yeterli ne acı ne iz hiç bir şey kalmıyo bi kaç saat içinde büyük aktar ve marketlerde bulabilirsin.benim bacağıma kaynar yağ döküldüğünde öğrenmiştim ve 3. derece yanıtı benimki imkanı yok estetiksiz böle kalır dedilerdi maşallah bir haftada tertemiz kapandı.ayrıca kızlar çocuklarında ne yapcağı belli olmuyo evde bulundurun aklınızda olsun.

bende iyi bilirim yanik acisini :gitme: bacagima ocakta kaynayan 1 demlik cay suyu dokulmustu.ben iz kalmasin die 6 ay cektim. bacagimin yanan yerini 3 kere yuzduler.silverdin iyi gelir.elma suyuda iz biraktirmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…