gecmis olsun :teselli: canim ama doktora gorunsen daha iyi olmazmi
sağol canım kremde sürdüm suda tuttum ama kırmızı hala..geçmiş olsun canım,suyun altına tut kendini,bir de silverdin yanık kremi sür.en kısa zamanda da doktora görün bi,tekrar geçmiş olsun...
sağaol canım bende elmayı deneyecem inşallah iyileşir olmazsa yarın giderim doktora tekrar sağol.geçmiş olsun yanık kremi kullanmalısın canım benimde boynumun aşağısına dekolte bölgesi oluyor sanırım oraya kaynar su gelmişti benim sakarlığım sayesinde.. silverdin kullandım .. benimde bi tanıdığım elmayı kes oraya koy iz kalmaz demişti yaptım.. baya bi beklettim elmayı orda ve geçti iz falan da kalmadı.. çok fazla bi bölge yandıysa doktora git canım.. acısını bilirim çok kötüdür..inş en kısa zamanda iyileşir yanan yerler
cnm geçmiş olsun...biran önce bi dr.git benceee....
hemen iğleşir inşalahhhhhh(((
canim gecmis olsun. doktora görün bence herhangi bisiyde kullanma bilmeden, cünkü ilaclar biliyorsun süte geciyor sakincali olabilir. doktor sana emzirirkenki uygun kremi yazacaktir.....
sağol canım artık çok yanmıyr ama kızım eliyle tırmıklıyo bazen..canımm geçmiş olsun hemen dr gitseydin keşke yaa bebişte emiyoo kıyamam çok geçmiş olsun tatlım...
kanteron yagı yanıklara cok iyi geliyor. evde yoksa aktarda satılıyor. biz yaz aylarinda kendimiz yapariz. yaniklarda süper rahatlatiyor ve cildi iyilestiriyor[bende kantoron yağı sürdüm ama sanki dahada kızardı gibi ama bilmiyorum gene sürecem bakim işe yarar inşallah.
gecmıs olsun cnm...