• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ustaoğlu butık kurabıye ve pasta

muzoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
129
5
68
İstanbul
Sevgili arkadaşlar, aslen mesleğim muhasebecidir fakat doğum yaptığım için artık çalışamıyorum. Ikiz kızlarımı kendim büyütmek istiyorum. Mutfaklada aram çok çok iyi ve bu işten zevk alıyorum. Bende evde eşime destek olabilmek için bu işe başladım. Kızlarım sakin ve uslu olduğu için beni engellemiyorlar. Piyasadaki hertürlü modeli yapıyorum sipariş üzerine. Söz nişan düğün kına sünnet sevgili özel gün doğumgünü hac vs her türlü kurabiyeyi yapmaktayım. Malzemeler bizimin un ve margarin , Dr outker vanilya, bim pudra şekeri ve nişastası, baharat ise akmandır. Fiyatlar piyasanın çok altındadır. 1.20 tl den başlar modele göre artar. Siparişlerinizi bekler iyi günler dilerim. $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 184
Sevgili arkadaşlar bu arada yukarıda belirtmeyi unuttum, özel kurabiye,pasta ve Cup kek kurslarına gittim, belgem var. İstanbul içi yaş pasta ve Cup cake siparişleride alınır. Kurabiye ise hem İstanbul hem diğer illere yapıyorum bilginize sunar iyi günler dilerim.

Mrb. Haklısınız insan özel gününde herşey güzel ve özel olsun istiyor, kendimden biliyorum. Kurabiye fiyatları modele göre değişiyor. Adet fiyatı 1,39 tl den başlıyor ve yükseliyor. Ben KINA düğün nişan özel gün D.günü gibi birçok etkinlik için yapıyorum ve memnunda kalıyorlar çok şükür. Fiyatlarım piyasanın çok altında istenen modeli çok daha uygun fiyata yapıyorum inş. Sizin özel bi istediğiniz model varsa ona göre fiyat bilgiside verebilirim. Herşey gönlünüzce olsun inş, HAYIRLI günler.

çok teşekkür ederim ilginiz için uygun fiyatlı olanlardan bi kaç örnek istesem bliyosun böyle zamnlarda harcama çok oluo ve bütçede kıstlı malesef

IMG_76880871189286.jpeg
IMG_75298838996883.jpeg
IMG_76880871189286.jpeg
Screenshot_2014-08-27-10-59-51.png
Screenshot_2014-08-27-10-53-06.png
QUOTE="cikoleyta, post: 36649656, member: 575223"]çok teşekkür ederim ilginiz için uygun fiyatlı olanlardan bi kaç örnek istesem bliyosun böyle zamnlarda harcama çok oluo ve bütçede kıstlı malesef[/QUOTE]
  1. rica ederim. tabi gönderirim buyurun
    IMG_75298838996883.jpeg
    bunun fiyati 1.39 adet fiyati

QUOTE="muzoo, post: 36651946, member: 357142"]Eki Görüntüle 1227409 Eki Görüntüle 1227382 Eki Görüntüle 1227409 Eki Görüntüle 1227438 Eki Görüntüle 1227439 QUOTE="cikoleyta, post: 36649656, member: 575223"]çok teşekkür ederim ilginiz için uygun fiyatlı olanlardan bi kaç örnek istesem bliyosun böyle zamnlarda harcama çok oluo ve bütçede kıstlı malesef[/QUOTE]
  1. rica ederim. tabi gönderirim buyurun Eki Görüntüle 1227382 bu modellerin hepsinin adet fiyati 1.39 tl dir. [/QUOTE]
a

Pastacılık için gereken tüm ürünler ,uygun fiyat avantajlarıyla ... internet sitemizde...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back