Üst üste bebeğimi kaybettim soğan suyu kürü ve pcos

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
156
323
Kızlar başlığı nasıl ifadeceğimi bilemedim ama geçen sene 6 ay önce yaklasık üst üste düşük yaşadım ara verdim kilo problemim yüzünden bir süre istemedim kilo verdim yine aldım derken çevremde ablam olmak üzere soğan kürü ile hamile kalanları bizzat görünce bir de bunu deneyeyim dedim 13.günümdeyim regli dönemimden sonra başladım kullanmaya başladım biraz kahverengi lekelenme ardından kanama ile bildiğiniz tekrar regli oldum şimdi bitecek hala o lekelenmem devam ediyor yumurtlama tarihim değişmiş mi oluyor regli mi olmuş oluyorum tekrar ona göre mi hesaplamak lazım regliyi ara kanamamı bilemedim kullanıp fayda görenler yaşadıklarını ya da o süreçteki deneyimlerini paylaşabilir mi konuştuklarımda lekelenme olmuş ama kanama yok duymadım kk da yazmışlar.

Doktora gittiniz mi. Neden düşük yaptığınızı söylediler mi? Belki farklı bir sorununuz vardır.

Tabi gittim doktora zaten eşimde doktor kürtaj oldum hiçbir sebep yok herşey normal çıktı sebebi bilinmeyen düşük yaşadık pcos var sadece ama tahlillerde temiz çıktı

Ben işte üstüne kanama yaşadım ablamda adet olmamıştı o ay hamileydi
İnşallah bizede nasip olur be canım senin ki daha zor ümidini kaybetme lütfen kanama belki rahimin temizlenmesidir çünkü ben tup bebek yaptırdım negatif sonuclandi üç ay aralıklarla kanamalarım oldu rahim temizleniyomus

İnşallah bizede nasip olur be canım senin ki daha zor ümidini kaybetme lütfen kanama belki rahimin temizlenmesidir çünkü ben tup bebek yaptırdım negatif sonuclandi üç ay aralıklarla kanamalarım oldu rahim temizleniyomus
Bu arada ablanizin ne kadar süreyle olmadi

Çevremden gördüğüm kadarıyla üst üste düşük yapanların bir çogu kan sulandırıcı kullanıyor o bakımdan söylemiştim.
Bende işte ondan şüphelendik o da temiz çıktı bir sebep olmaması daha da üzücü oluyor

Polikistikover düşüğe de yol açıyor aslında oda bir sebep maalesef

Eşimde doktor gittim prof bile muayene etti yok diyor bir sebebi denemeye devam edeceksin dedi ama benim psikolojim harap oldu Soğan suyu da çok duyunca çevremde

Eşimde doktor gittim prof bile muayene etti yok diyor bir sebebi denemeye devam edeceksin dedi ama benim psikolojim harap oldu Soğan suyu da çok duyunca çevremde
Sogan suyu icipte hamile kalan çok canım bakalım. İşe yararsa bende yazarım sende yaz

Kızlar başlığı nasıl ifadeceğimi bilemedim ama geçen sene 6 ay önce yaklasık üst üste düşük yaşadım ara verdim kilo problemim yüzünden bir süre istemedim kilo verdim yine aldım derken çevremde ablam olmak üzere soğan kürü ile hamile kalanları bizzat görünce bir de bunu deneyeyim dedim 13.günümdeyim regli dönemimden sonra başladım kullanmaya başladım biraz kahverengi lekelenme ardından kanama ile bildiğiniz tekrar regli oldum şimdi bitecek hala o lekelenmem devam ediyor yumurtlama tarihim değişmiş mi oluyor regli mi olmuş oluyorum tekrar ona göre mi hesaplamak lazım regliyi ara kanamamı bilemedim kullanıp fayda görenler yaşadıklarını ya da o süreçteki deneyimlerini paylaşabilir mi konuştuklarımda lekelenme olmuş ama kanama yok duymadım kk da yazmışlar.
Durumunuzu yaşıyorum şuan.kanamalrınız yoğunlaşıp adete çevirdi mi. Yoksa o da bir ara kanamalıydı?

Bende soğan suyu denedim dün 15. Günümdü ve bitti çok şükür ki bende hasta olmayı bekliyorum inşallah olmayızda bebeklerimizi alırız kucağımıza hepimiz..

Ben denedim bu ay adet olmadım test yaptım yok baya geçti yani zaten düzensiz pek işe yaramicak galiba

Bende soğan suyu ile hamile kaldım ama kanama falan olmadı uyguladığım ay hamile kaldim
Soğan suyunu içerken mi hamile kaldınız. Peki adetten sonra kaçıncı gün başladınız.kaçıncı günleri bebek için çalıstınız kusura bakmayın sordum ama gerçekten nasıl yapacağımı bilmiyorum.bebeğim düşer diye korkuyoruö.iki gün sonra soğan suyuna başlıcam. Yani soğan içerken hamile kalırsam düşük olursa diye başım çatlıyo bunu düşünmekten. Sizin tecrübenize ihtiyacım var beni bilgilendirirseniz sevinirim çok.hayırlı olsun bebişiniz darısı başıma inşallah

Back