Merhaba, sorun başlıkta da belirttiğim gibi üst komşunun yüksek sesli tv izlemesi. Kendileriyle samimi sayılırız. Özellikle annem falan gördükçe selamlaşırlar vs. Bir süredir bu vardı ama şu son birkaç gündür iyice arttırdılar sanki. Bu zamana kadar hiç uyarmadık, hem bu denli yoktu hem de ben açıkçası komşularla araya soğukluk vs girmesin diye aileme bir şey demedim bu konuyla ilgili. Evde küçük çocuk da yok en küçüğü liseye gidiyor. Zaten çocuk gürültüsü olsa daha töleranslı olurum, sonuçta çocuğu belli bir yere kadar engelleyebilirsin ama bunlar özellikle geceleri tv'nin sesini çok açıyorlar. Bizim ev de aksine sessiz, tv bazen hiç açılmaz, açılsa da kısık sesli izlenir. Babam genelde erken yatar. Annem de gece yarılarına kadar oturmaz. Bazen öyle abartıyorlar ki ders çalışamıyorum. Bir de sanırım biraz da takıntı olmuş, kulağım sürekli oraya gidiyor. Gerçi pek gitmeyecek gibi de değil. İnsan bir düşünmez mi biz ne yapıyoruz, altta üstte yaşayanı rahatsız ediyor muyuz vs diye. Herkes apartmana alınmasa keşke. Ne bileyim bi testi falan olsa diyorum bazen. Sanırım en yakın zamanda bir uyarı şart oldu. Neyse biraz içimi dökmüş gibi oldu. Sizde de var mı böyle saygısız komşular?