S Sena Sever Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2021 4 2 23 2 Mayıs 2021 Konu Sahibi Sena Sever #1 Üst kollarımda sivilce var ve oynamadan duramıyorum durum vahim lüften çözümü bilen varsa yazsın
verloren Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2019 1.077 1.068 4 Mayıs 2021 Konu Sahibi Sena Sever #2 Sena Sever .!.: Üst kollarımda sivilce var ve oynamadan duramıyorum durum vahim lüften çözümü bilen varsa yazsın Genişletmek için tıkla... Merhaba benimde vardı,ama daha çok yaraya dönük artmıştı günden güne doktora gittim zoretanin verdi... geçti suan...
Sena Sever .!.: Üst kollarımda sivilce var ve oynamadan duramıyorum durum vahim lüften çözümü bilen varsa yazsın Genişletmek için tıkla... Merhaba benimde vardı,ama daha çok yaraya dönük artmıştı günden güne doktora gittim zoretanin verdi... geçti suan...
mavispreyboya Ve şarkımdaki kuş öldü. Koruyamadı ellerim.. Kayıtlı Üye 9 Aralık 2020 3.260 6.472 4 Mayıs 2021 Konu Sahibi Sena Sever #3 Bende de var onlardan ya aknetrend diye sivilce ilacı kullanmıştım ondan sonra oldu bende sürekli yolmadan duramıyorum minicik şeyler kocaman yara izine dönüşüyor iyikide konu açdın canım varsa çağresini bilen bende faydalanayım
Bende de var onlardan ya aknetrend diye sivilce ilacı kullanmıştım ondan sonra oldu bende sürekli yolmadan duramıyorum minicik şeyler kocaman yara izine dönüşüyor iyikide konu açdın canım varsa çağresini bilen bende faydalanayım
P Prenses1234 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2018 506 67 32 9 Nisan 2022 Konu Sahibi Sena Sever #4 Ben ilac yazmalarini istiyorum asiri sivilce var yazmiyorlar ilac dimi bu