ÜST KOL VE GÖBEK LAZERİ

yasmingncc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
234
208
28
Arkadaşlar merhaba,
Normal şartlarda genital kol altı gibi bir paket lazer aldım. (Soprano ive alexandrate karışık yapıldı)
Göbekte ve üst koldaki ayva tüylerini görmez tetikler çoğaltır diye yaptırmadım.
Bu bölgeler için bugüne kadar iğneli epilasyon yaptırdım ama çok maliyetli bugüne kadar sadece iğneliğe 6 bin vermişimdir öyle diyim :KK71:

Bi kaç gün önce kadıköyde bir merkez buldum ince tüylerin tamamını gören %90 azaltma ve %10luk kalan kısımda oluşan bir incelme ve sarartma vaatleri var. 10 seanstan oluşan bir paket. Daha önce Soprano İce Accord denemiş olan var mı böyle etkileri oluyor mu gerçekten babamın tüyleri gibi geri gelmesin sonra :KK61:

Arkadaşlar merhaba,
Normal şartlarda genital kol altı gibi bir paket lazer aldım. (Soprano ive alexandrate karışık yapıldı)
Göbekte ve üst koldaki ayva tüylerini görmez tetikler çoğaltır diye yaptırmadım.
Bu bölgeler için bugüne kadar iğneli epilasyon yaptırdım ama çok maliyetli bugüne kadar sadece iğneliğe 6 bin vermişimdir öyle diyim :KK71:

Bi kaç gün önce kadıköyde bir merkez buldum ince tüylerin tamamını gören %90 azaltma ve %10luk kalan kısımda oluşan bir incelme ve sarartma vaatleri var. 10 seanstan oluşan bir paket. Daha önce Soprano İce Accord denemiş olan var mı böyle etkileri oluyor mu gerçekten babamın tüyleri gibi geri gelmesin sonra :KK61:
Söylediğin cihaz hakkında bilgim yok benimde göbeğimde kollarlar orta çizgi kalın tüyler yanlar ince tüylerle dolu siz kaç seans iğneli yaptınız eğer sadece kalın tüyleri toparlatsam fayda görür muyum bilginiz varsa yardımcı olur musunuz kaç seansta biter

Arkadaşlar merhaba,

Bi kaç gün önce kadıköyde bir merkez buldum ince tüylerin tamamını gören %90 azaltma ve %10luk kalan kısımda oluşan bir incelme ve sarartma vaatleri var. 10 seanstan oluşan bir paket. Daha önce Soprano İce Accord denemiş olan var mı böyle etkileri oluyor mu gerçekten babamın tüyleri gibi geri gelmesin sonra

İnanmayın derim. Para tuzağı. Güzellik merkezlerinin çoğu sırf para için vaat üstüne vaatler sunuyorlar. Araştırıp gitmesek inandıracak kadar sözler duydum bu kıl sorunuyla ilgili. Tek kalıcı çözüm iğneli. Yaptıran arkadaşlarımda var ve tamamen bitti. Sadece sabır. Bende başladım.
Ayrıca tüyler kendini besler sararmayla olsaydı zaten sarartma kremleri var eczanelerde. Kullandım ve tüylerim kıl oldu. İğneliye ne zamandır gidiyorsunuxz bilmiyorum ama maliyetli olsa da en azından kalıcı çözüm ve verdiğiniz ücrete değer en azından.
Kaç seans gittiniz kabuk bağlama vesaire oldu mu azalma ya da tamamrn biten bölgeniz varmı bilgilendirir misiniz

Arkadaşlar merhaba,

Keske soprano ice platinum a gitseydiniz ucuzdur simdi o paket hic duymadim cihazi.6 ay sonra geri cikiyor malesef.

X