Geçen ay üst katımızdaki daireye yeni bir kiracı taşındı. Sanırım imammış. Şu saatte inleme seslerinden uykumuz kaçtı. Psikolojimiz bozuldu. Kardeşim insan biraz daha sessiz işini halleder.
Eşip çıkıp uyaracağım diyor. Bende ne diyeceksin uyarmak için diyerek onu engelliyorum ama çocuklar duyarsa da kötü olacak.
Bu durumda nasıl uyarmalıyız ki bu vatandaşları
İmam inlemezmi niye özellikle imam olduğunu belirttiniz imamın şehveti yokmu gülesim geldi
ay cok guldum yorumunuzaBizim yeni evli üst komşu öyleydi sesi geçtim yatak dandik gacır gucur bi yandan tamda benim odamın üstü sabahları adamı ben öpecektim nerede ise harikaydın hayatım diye annem inceden verdi mesajı da sustular ama gacur gucur devam
Iste insanın sevistiginin kimseyi ilgilendirmemesi için sessiz olmaları lazım. ses çıkaran duyulur düzen böyle =)buraya yazılmaz anlamında söylemeye çalıştım, insanın yediği içtiği seviştiği kimseyi ilgilendirmez, siz de dinlemeyin ayıptır demek istedim. ironim anlaşılamamış.
Iste insanın sevistiginin kimseyi ilgilendirmemesi için sessiz olmaları lazım. ses çıkaran duyulur düzen böyle =)
Arada okuyup üfleme sesi de geliyordur sanırım fantaziye bak hanım senin içine cin kaçmış ben onu çıkarıyorumsadece şaka kızmayın aman :)
Ya öldüm ya gülmektenEzandan once ses açıyordur hemen yanliş tarafa cekmişssiniz sizde
konu sahibinin dikkatle dinlediğini sanmıyorum. Belli ki Dikkatle dinlendiginde duyulabilir seviyesinin dışında seslerdir. Eğer toplu halde yasaniyorsa çok çok çok dikkat edilecekyeterince dikkatli dinlediğiniz takdirde her şeyi duyabilirsiniz.
Ya ben bunu anlamıyorum lütfen yanlış anlamayınsiz de yatakodanıza ses yalıtımı yaptırın bukadar sikayetciyseniz,buraya konu acana kadar.bukadar basit iste gidip birine lütfen daha sessiz sevisin demek cok itici bi durum bence bunun yerine kendi önleminizi almak daha doğru
Bu konularda konu sahibi bu komsunun kapali , imam oldugunu yazmazsa kaynanasi ölür zaten.
En önemli nokta o cunku