Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Geçen ay üst katımızdaki daireye yeni bir kiracı taşındı. Sanırım imammış. Şu saatte inleme seslerinden uykumuz kaçtı. Psikolojimiz bozuldu. Kardeşim insan biraz daha sessiz işini halleder.
Eşip çıkıp uyaracağım diyor. Bende ne diyeceksin uyarmak için diyerek onu engelliyorum ama çocuklar duyarsa da kötü olacak.
Bu durumda nasıl uyarmalıyız ki bu vatandaşları :KK43:

bu durumda söylenen en saçma suçlama kıskanıyo musun olur genelde:KK45::KK45::KK45: böğürerek sevişmeye niye özenilecekse,
gerçi öylesine sevişmek denmez, çiftleşmek diyelim
halbuki apartmanda oturyosan gecede seslerin daha büyük ve yankılı olduğu hesaba katılırsa insan biraz utanır, ama artık bak biz sevişiyoz diye mahalleye ilan etmek övünç kaynağı:KK45:
ayrıca bu medya yüzünden sanki bağırarak sevişmek normalmiş gürültü yapmamak anormalmiş gibi bi hava yaratıldı, gençlerde buna inanıyor herhalde, her popüler kültür öğesine inandıkları gibi

kimse komşusu rahat sevişsin diye uykusundan olmak zorunda değil

Son düzenleme:
İmam inlemezmi niye özellikle imam olduğunu belirttiniz imamın şehveti yokmu gülesim geldi :KK48:

İmam inlemezmi niye özellikle imam olduğunu belirttiniz imamın şehveti yokmu gülesim geldi :KK48:

Arada okuyup üfleme sesi de geliyordur sanırım fantaziye bak hanım senin içine cin kaçmış ben onu çıkarıyorum :KK70: sadece şaka kızmayın aman :)

Imam olmasi biraz daha mahremiyete önem vermesi gerekir gibisine söylenmis...öyle degilmi ? Bir imamin din adaminin daha bilincli olmasi gerekir bencede...ama bende farkinda degiller,bur not düsün anlicaklari sekilde posta kutzsuna ilistirin,utanir anlarlar...

İmamların cinsel hayatı olamaz mı? Çocuklar neden duysun ki? Evin içinde dolaşarak mı inliyorlar? Apartman hayatının dezavantajları maalesef...

Bence hanımını evinize davet edin. Sohbet sırasında izolasyonun çok kötü olduğundan, ufacık seslerin bile yankılandığından bahsedin. Kendisine arada çocuklara kızıyorum size ses geliyor mu diye de sorun. Bence anlayacaktır.

buraya yazılmaz anlamında söylemeye çalıştım, insanın yediği içtiği seviştiği kimseyi ilgilendirmez, siz de dinlemeyin ayıptır demek istedim. ironim anlaşılamamış.
Iste insanın sevistiginin kimseyi ilgilendirmemesi için sessiz olmaları lazım. ses çıkaran duyulur düzen böyle =)

yeterince dikkatli dinlediğiniz takdirde her şeyi duyabilirsiniz.
konu sahibinin dikkatle dinlediğini sanmıyorum. Belli ki Dikkatle dinlendiginde duyulabilir seviyesinin dışında seslerdir. Eğer toplu halde yasaniyorsa çok çok çok dikkat edilecek

siz de yatakodanıza ses yalıtımı yaptırın bukadar sikayetciyseniz,buraya konu acana kadar.bukadar basit iste gidip birine lütfen daha sessiz sevisin demek cok itici bi durum bence bunun yerine kendi önleminizi almak daha doğru

siz de yatakodanıza ses yalıtımı yaptırın bukadar sikayetciyseniz,buraya konu acana kadar.bukadar basit iste gidip birine lütfen daha sessiz sevisin demek cok itici bi durum bence bunun yerine kendi önleminizi almak daha doğru
Ya ben bunu anlamıyorum lütfen yanlış anlamayın
yukaridaki ortak yaşama saygı duymayan birisiyse neden maddi yükümlülüğü ben çekiyorum belki durumum yok

Üst katınız gece müzik dinlese çözüm onun dikkatli olması mi ? Yoksa sizin ses yalıtımı yaptirmaniz mi

Vallahi sok icindeyim :KK57: hani biz marjinaldik ???
Imama baka Imama, vay vay vay :rolleyes:. Gercekten cok ayip ya, insan birazda edepli olmali, bunu bir imamdan daha cok beklerim dogrusu. Insanlari böyle rahatsiz etmeye haklari yok. Ben olsam imamin yüzüne derdim , Imam bey, lütfen geceleri biraz daha edepli sevisin, herseyinizi duyuyoruz diye. Ayip diye birsey var.

Bu konularda konu sahibi bu komsunun kapali , imam oldugunu yazmazsa kaynanasi ölür zaten.

En önemli nokta o cunku

İmamlar sevişmez.:63: Ne sandınız:KK12:
Kapalı kadınlar sevişmez, yanlarında çocuk varsa bölünerek ürediklerindendir, cinsellik + doğurma gibi bir durum söz konusu olamaz.:63:
Bu çift çok ayıp etmiş, derhal kendilerine gelsinler :KK12::KK12::KK12:

X