Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

İmamlar sevişemezmi tobe tobe . Ses duydugunuzda asadan hafifçe vurursanız anlarlar bence.

Apartmanın girişine not yazılsa
hani apartmanımızın duvarları ince gece sessizliğinde de her türlü sesler komşular tarafından duyulmakta lütfen biraz daha hassas olalım gibisinden

bizde üst kattakilerle aynı sorunu yaşıyoruz bekar çocuk sevgilisini getiriyor yıllardır türkmenistanlılar galiba
2 kat aşağıya ses gidiyormuş alt kattaki kadın bir sabah bizim kapımıza geldi
kendini doldurmuş o kadar emin ki dinlemeden neler dedi
çocukları yok dedik gençler dedik ama olacak gibi değil diyor kendisi de(moldovyalı türkle evli 2 çocuğu var 30 lu yaşlarda)
zor inandırdım bizim evin tavanı zaten hep vurmaktan iz içinde demek ki bizden öncede devam ediyorlardı
gerçekten çok sinir bozucu bir durum ben bir gün kapılarına çıktım açmadılar
kapıcıya söyledim o da he he dedi aynı tas aynı hamam,ne saatte olacağı belli değil
ses yalıtımı sıfır malesef ama duyarlı olmak lazım ,annemler kalmaya geldiğinde aman bugün ses gelmez inşallah diyorum çok kötü bir durum
ama bebek doğunca iyice ipler kopar herhalde şikayete kadar gider sinirden uyuyamadığım günleri bilirim...

Bir ara yan komsum boyleydi
Binayi ayaga kaldiriyordu gece. Her kattan kapi sesleri takir tukur. Ama yok adamlar aynen devam.
bir gece tiklattim duvari, adam is ustunde kalkip bize geldi kavga cikarmaya, utanacagi yerde yuzlu cikti bir de.
ertesi gun karisi ne dedi biliyor musun?
' bizim sesimiz olamaz, size gitmesi.imkansiz oglum yanimda yatiyor oyle olsa o uyanirdi once '
boyle de bir arsizlik , terbiyesizlik...
simdi tekrar tasiniyorum ve cok korkuyorum yine.boyle br manyaga denk gelirsem diye

yorumları okuyunca çok güldüm gerçekten :))) özel hayat diye bir şey kalmamış :) ben öğrenciyken üst kat komşumuz yeni evliydi. Sessizce kitap okuyorduk ki onların sesleri sessizliği bölmeye başladı. En sonunda duvara blr kaç defa vurduk neyse ki utanmaları varmış da kestiler gürültüyü

İmam ne alaka cidden? İmamdan ses çıkmaz doktordan çıkabilir mi? Saçma olmuş bu ayrıntı.
Kapılarına not bırakın ses yalıtımı olmadığından gece en ufak ses komşular tarafından duyulmakta ve eahatsız olunmaktadır diye.
Yada kısasa kısas yapın :)) zaten haftada kaç kere olcak ki gürültüleri

İmam olması inlemeyeceği anlamına gelmez : )

Biz yeni bi binadayız. Üst kattan sürekli koştrma sesleri geliyor ama üst kat dubleks ve üstte yasıyolar. Karı koca sadece. Meğer ses en alttaki bebelerden geliyomuş. Ses yalıtımına gel. Simdi ben insem söylesem inanmazlar da : )

hiç utanma kalmamış insanlarda ya
oğlum yanımda mı diyor töbe yarabbim
ne yüzsüzlük gerçekten taşınma sebebi bizde 3.5 senedir çekiyoruz Allahtan kiracıyız bir gün ya biz gidicez ya onlar

Bu da ilginç üst kattan gelen sesler alt kattan geliyor :) Apartman değişik bir mimari ile yapılmış :)

Bizim yeni evli üst komşu öyleydi sesi geçtim yatak dandik gacır gucur bi yandan tamda benim odamın üstü sabahları adamı ben öpecektim nerede ise harikaydın hayatım diye annem inceden verdi mesajı da sustular ama gacur gucur devam

Sorun "imam" (imamlar da sevişebiliyor arkadaşlar kesin bilgi yayalım) olan arkadaşta da değil sizde de değil.

İnsanların kendi evlerinde ne şekilde ilişkiye girecekleri kimseyi ilgilendirmez. İster anırır ister kişnerler bize soracak halleri yok.

Ha ama kimse sizi bunu dinlemeye de zorlayamaz.

Çözüm, eğer durum tek seferlik bi seyse hoşgörün, sık yaşanıyorsa ses yalıtımı ile ilgili öneriler var bu forumda buna benzer başlıklarda onları uygulayın.

Hatta toptan apartmanın ses yalıtımı için yöneticiyle konuşun. Bu ne böyle her evin sesi birbirinin içinde deyin alır o mesajı

saatte bişey yok bence , herkes uyuyordur diye rahat rahat sevişmek istemişler
ki bu saat uykunun en derin ve en tatlı olduğu saat :)

bu rahatsızlıklar çok gündeme geliyor , geliyor gelmesine de eee sevişmeyecekmiyiz
hayır işin tadı da inleyince daha bi farklı oluyor :) sessiz sedasız da ruhsuz gibi sevişiliyor :)
sessiz sinemamı oynayalım napalım ?
bide saatlerce süren bi olay değil ki beş dk lık iş :)

E bagira bagirada yapmasinlar arkadas. imam olusunu sanirim mahrem konusunda daha hassas olurlar diye mi vurguladi arkadas.Ben sesini duyura duyura yapmayi anlamiyorum biraz dikkat edilebilir acikcasi sayet biz cok dikkatlIyiz imamda degiliz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…