Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ara yan komsum boyleydibizde üst kattakilerle aynı sorunu yaşıyoruz bekar çocuk sevgilisini getiriyor yıllardır türkmenistanlılar galiba
2 kat aşağıya ses gidiyormuş alt kattaki kadın bir sabah bizim kapımıza geldi
kendini doldurmuş o kadar emin ki dinlemeden neler dedi
çocukları yok dedik gençler dedik ama olacak gibi değil diyor kendisi de(moldovyalı türkle evli 2 çocuğu var 30 lu yaşlarda)
zor inandırdım bizim evin tavanı zaten hep vurmaktan iz içinde demek ki bizden öncede devam ediyorlardı
gerçekten çok sinir bozucu bir durum ben bir gün kapılarına çıktım açmadılar
kapıcıya söyledim o da he he dedi aynı tas aynı hamam,ne saatte olacağı belli değil
ses yalıtımı sıfır malesef ama duyarlı olmak lazım ,annemler kalmaya geldiğinde aman bugün ses gelmez inşallah diyorum çok kötü bir durum
ama bebek doğunca iyice ipler kopar herhalde şikayete kadar gider sinirden uyuyamadığım günleri bilirim...
İmam olması inlemeyeceği anlamına gelmez : )Geçen ay üst katımızdaki daireye yeni bir kiracı taşındı. Sanırım imammış. Şu saatte inleme seslerinden uykumuz kaçtı. Psikolojimiz bozuldu. Kardeşim insan biraz daha sessiz işini halleder.
Eşip çıkıp uyaracağım diyor. Bende ne diyeceksin uyarmak için diyerek onu engelliyorum ama çocuklar duyarsa da kötü olacak.
Bu durumda nasıl uyarmalıyız ki bu vatandaşları
Bir ara yan komsum boyleydi
Binayi ayaga kaldiriyordu gece. Her kattan kapi sesleri takir tukur. Ama yok adamlar aynen devam.
bir gece tiklattim duvari, adam is ustunde kalkip bize geldi kavga cikarmaya, utanacagi yerde yuzlu cikti bir de.
ertesi gun karisi ne dedi biliyor musun?
' bizim sesimiz olamaz, size gitmesi.imkansiz oglum yanimda yatiyor oyle olsa o uyanirdi once '
boyle de bir arsizlik , terbiyesizlik...
simdi tekrar tasiniyorum ve cok korkuyorum yine.boyle br manyaga denk gelirsem diye
İmam olması inlemeyeceği anlamına gelmez : )
Biz yeni bi binadayız. Üst kattan sürekli koştrma sesleri geliyor ama üst kat dubleks ve üstte yasıyolar. Karı koca sadece. Meğer ses en alttaki bebelerden geliyomuş. Ses yalıtımına gel. Simdi ben insem söylesem inanmazlar da : )
yok canim merak etme bu sen degilsin. burda ayirici bir ozellik var. Sen ustune alinma diye adamin imam oldugu belirtilmis zatenHer açılan gürültü konusunda yüreğim hopluyor bizi mi şikayet ediyorlar acaba diye :)