- 25 Ekim 2013
- 315
- 81
-
- Konu Sahibi aynurkoca2
Ben de lisans mezunuyum ve gündüzleri 8-5 okulda olurdum. Siz geceleri mi okula gittiniz?
ses dediğin ne sesi anlamadım ben. sevişme sesi mi, konuşma mı, kavga mı??
ses dediğin ne sesi anlamadım ben. sevişme sesi mi, konuşma mı, kavga mı??
Hee her mini etek giyen ve kirmizi ruj süren eskort. Senin eşeğin erkek olsun tamam.Bizim öğrenci olduğumuz bilirdi herks ve gündüz de en azından bir kez apartmanın kapısından girdiğimiz olurdu, bizim partmanımız doktor öğrencilerin de olduğu bir apartman, bu öğrenci değil, siz öğrenciyken kışın ortasında gece iki de üçte farklı adamlarla korkak korkak kaçar gibi mini etek ve kıpkırmızı yüpyüksek topuklu ayakkabılarla çıkar mıydın, öğrenci her halinden belli oluyor zaten, ayrıca öğrenci evi kiralarken de herkes bilir.
Dirty talking tarzı şeyler işte, argo ve cinsel içerikli v.s.
Dirty talking tarzı şeyler işte, argo ve cinsel içerikli v.s.
Koşun, mahallenin teyzesi dirty talk un da ne olduğunu biliyor
Korkunclu ses demistiniz yanlis anlamisiz tuh tuh dirty talking ha vah vaaah!!!Dirty talking tarzı şeyler işte, argo ve cinsel içerikli v.s.
Belki kız cıdden ogrencıdır, harçlığını çıkarmak ıcın de o ısı yapıyordur. O da olabılır yani, ne yapsın kızcagız
hahaha konu sahibi korkunç sesler diyince farklı bişey mi yapıyorlar acaba diye düşündüm vallasesli gültüm..çatışma sesi bence
SAÇMA SAPAN KONULARRR bunlar yahahaha konu sahibi korkunç sesler diyince farklı bişey mi yapıyorlar acaba diye düşündüm valla
O da neymiş yaa ben bilmiyorumKoşun, mahallenin vasfiye teyzesi dirty talk un da ne olduğunu biliyor
Ne yapsın mesela gece çocukların olmadığı bir ev seçsin ve sabahın köründe işe gidecekleri de düşünüp daha az küfür etsin ya da daha sessiz çığlıklar atsın, ne hale geldik ya, aile, ahlak hiç birisi önemli değil, önemli olan okumak yani gerekirse fuhuş yap ama oku öyle mi?