• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Üst göz kapağı şişliği

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.599
952
688
Genellikle göz altı torbalarından şikayet edilir .Gözlerinin üstü şişen aranızda bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı arkadaşlar ?

Son düzenleme:
Şişlik kalıcı ödemden kaynaklanıyorsa ödem iğnesi tek çözüm. Ama torbalanmadan kaynaklıysa bilemem benim sorunumun %70'ini ödem iğnesi ve bol su içmek çözdü hala var göz kapağımda ödem iğnesini de eczaneler reçetesiz vermiyorlar. Aklıma gelmişken yazayım ödem için tabletler satılıyor onlarda böyle kalıcı ödemlerde hiç bir işe yaramıyor...

Şişlik kalıcı ödemden kaynaklanıyorsa ödem iğnesi tek çözüm. Ama torbalanmadan kaynaklıysa bilemem benim sorunumun %70'ini ödem iğnesi ve bol su içmek çözdü hala var göz kapağımda ödem iğnesini de eczaneler reçetesiz vermiyorlar. Aklıma gelmişken yazayım ödem için tabletler satılıyor onlarda böyle kalıcı ödemlerde hiç bir işe yaramıyor...

Canım çok teşekkür ederim .Ben kısa yoldan estetik yaptırıp sonuca ulaştım :) yukarıdaki mesajımdan kısa bir süre sonra ameliyat oldum güzel oldu.Çok teşekkür ediyorum ilgin için.

Back
X