Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şişlik kalıcı ödemden kaynaklanıyorsa ödem iğnesi tek çözüm. Ama torbalanmadan kaynaklıysa bilemem benim sorunumun %70'ini ödem iğnesi ve bol su içmek çözdü hala var göz kapağımda ödem iğnesini de eczaneler reçetesiz vermiyorlar. Aklıma gelmişken yazayım ödem için tabletler satılıyor onlarda böyle kalıcı ödemlerde hiç bir işe yaramıyor...
Şişlik kalıcı ödemden kaynaklanıyorsa ödem iğnesi tek çözüm. Ama torbalanmadan kaynaklıysa bilemem benim sorunumun %70'ini ödem iğnesi ve bol su içmek çözdü hala var göz kapağımda ödem iğnesini de eczaneler reçetesiz vermiyorlar. Aklıma gelmişken yazayım ödem için tabletler satılıyor onlarda böyle kalıcı ödemlerde hiç bir işe yaramıyor...
Canım çok teşekkür ederim .Ben kısa yoldan estetik yaptırıp sonuca ulaştım :) yukarıdaki mesajımdan kısa bir süre sonra ameliyat oldum güzel oldu.Çok teşekkür ediyorum ilgin için.