- 24 Ekim 2021
- 45
- 37
- 3
- Konu Sahibi Benimadimnergis1
Hanımlar merhabalar.oncelikle konum sağlıkla alakalı ama pek bilmeyenler olacaktır o yüzden başına gelenler burda daha çok görür diye özellikle buraya açmak istedim.bazilarinda doğuştan bazılarında sonradan oluşan bu illet malesef bendede oluştu. Bilmeyenler rica etsem internetten baksa daha iyi olur resim atmak istemedim.cunku malesef herkesin başına gelebilir özellikle bebeklerde çok oluyor.benimde 10 yaşından sonra çıktı.suanda fındık tanesi kadar ve üst dudağımda var ara ara kanamalar oluyor ciddi anlamda.bir defa ameliyat oldum geçen yıl yanlız tekrarladi. Yine olsam yine üreyebilir. Şimdi sizden ricam başına gelen varsa tanıdığında olan varsa şuanda lazer veya varislere yapılan köpük iğne tedavisi binada uygulanabilirmis ama çok korkuyorum görüntüyü bozar diye. Çok doktor gezdim bazıları onayliuo bazıları onaylanıyor. Birde sizden fikir almak istedim. Lazer olanlarda varmış ise yarıyor diyenler var nette. Ama gerçekte hiç rastlamadım.destek olan fikir veren herkese teşekkür ederim