• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst dişlerimden şikayetçiyim

GaydiriGubbakCemile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2007
8.233
5
0
Tekirdağ
Merhaba kızlar.. Bende üst ön dişlerimden şikayetçiyim.. Nasıl bi işlem uygulatmam gerektiğini de bilmiyorum..Elbette iyi bi doktora gidip onlarında fikrini alıcam ama önce size danışmak istedim..Ön dişlerimde yamukluk var.. Düz bir sıraya girmelerini istiyorum.. Diş telimi kaplama mı zirkonyummu nasıl bir tedavi yöntemi önerirsiniz bana :5:

en sağlıklısı tel ama onuda en az 1 sene kullanmam gerekiyo ,, kaplamayı kesinlike önermem yazık olur dişlerine,,,, yaşın kaç bilmiyorum ama keşke çocukluky ada ergenlikte taktırsaydın telleri şimdi rahat ederdin çok fazla yamukluk yoksa bence sorun değil benimde alt çenemde iki dişim yamuk ama benim görünmüyo diye dert etmiyorum,,

ortodontriste gittim kızlar.. ama tel takamayacaklarını ön dişlerin arasındaki çizgiyi düzeltemeyeceğini söyledi..Ancak kaplama olurmuş. Kaplama da istemiyorum şnsanın kendi dişi gibi olmazki..Böyle deva medicem hayatıma

Back