• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi üst dişler nezaman çıkarr???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
4.689
17
158
38
İstanbul
arkadaşlar kızım 6,5 aylık oldu,alt 2 dişimiz çıktı.üst dişler nezman çıkar??şimdiden alt dişleriyle göğsümü çok ısıryor,üstler çıkınca nasıl emziricem diye düşünüyorum,göğüslerim hep yara oldu.emzirmek azap!!

canım bizim kız da 6 aylık 2 alt dişini çıkardı..şimdi 10 aylık hala tık yok ama çok huysuz ve ağzı sürekli akıyor..yani 4 aydır diş bekliyorum..

bizim 7 ayımız dolunca dişler çıkmaya başladı önce 2 alt çıktı hemen ardından 2 üst yani bebekten bebeğe değişiyor,2 alttan hemen sonrada çıkıyor biraz zaman da alabiliyor

benim oğlum da 9 aylıkken çıkardı ilk 2 dişini üstelik üstten..doktorumuz genelde alttan çıkar demişti biz de üstten çıktığını görünce şaşırdık.Yaramaz bir çocuktu şimdi daha da huysuzlaştı dişlerinden yavrucağım kolay değil tabii...

arkadaşlar benim oğlum da 9 bucuk aylık oldu.yedi aylıkken iki alt dişi çıktı.şimdi de üst dişlerin yanında olan yan kesici dişi çıktı.biz ön dişi beklerken yandan çıktı.bizimki gibi olan var mı?

canım benimde kızımın ilk dişleri 9 aylıkken alttan çıktı sonra üstten ikitane çıktı şuan 13 aylık azında dört tane dişten başka yok doktorada götürdüm oda normal dedi içim rahat etti:52:

arkadaşlar benim oğlum da 9 bucuk aylık oldu.yedi aylıkken iki alt dişi çıktı.şimdi de üst dişlerin yanında olan yan kesici dişi çıktı.biz ön dişi beklerken yandan çıktı.bizimki gibi olan var mı?

Aynen canım benim oğlumun da öyle oldu. Gülünce çok komik vampir gibi görünüyor:1: Ortadakiler de 1 aydır sıkıntı veriyor oğluşa bir patlayamadı gitti...

bizim ilk dişlerimiz alt ortadakiler çıkmıştı ondan 1 ay sonra üst ortadakiler gelir derken alt yanlar çıktı daha sonra üst yan ondan sonra üst ortadakiler çıktı yaklaşık 5 ay kadar 8 dişi vardı bişey mi var neden çıkmıyo kalanlar diye endişelenirken 8 diş birden çıktı :) tabi hastalık ve bütün sıkıntılarıyla birlikte malesef bebekleriniz sıkıntısız çıkartır dişlerini inşallah bütün herşeyi alt üst oluyo çocukların

bebeğimin alt dişleri 6 buçuk aylıkken çıkmıştı, üstler 8 buçuk aylıkken geldi. ama daha zor oldu.

kizlar alt disler 2si ayni zamanda mi cikiyor?cunku bizde alttan bir disi patladi da.digeri oylece duruyor hala.

kizlar alt disler 2si ayni zamanda mi cikiyor?cunku bizde alttan bir disi patladi da.digeri oylece duruyor hala.

çok az bir süre sonra alt 2.dişte geliyor kabarıklık varsa yoldadır zaten bizim öyle oldu sonra da üstlere geçti ama üstler çoook zor çıkıyormuş çok canı yanıyor zuzumun
bütün bebişler kolay ağrısız çıkarsın dişlerini sağlıklı inci gibi dişleri olsun hepsinin inşallah

çok az bir süre sonra alt 2.dişte geliyor kabarıklık varsa yoldadır zaten bizim öyle oldu sonra da üstlere geçti ama üstler çoook zor çıkıyormuş çok canı yanıyor zuzumun
bütün bebişler kolay ağrısız çıkarsın dişlerini sağlıklı inci gibi dişleri olsun hepsinin inşallah

herkes oyle diyor ustler zor patlarmis.:18:

Back