En iyi cozum tabiki saglikli bir diyet ve spor olur. Spor salonuna yazilabilir ya da hergun yuruyus yapabilir ama eger kollarda sorun varsa spor salonu daha mantikli profosyonel bir egitmen ona nereyi nasil calistiracagini gosterir
Ablanız kaç yaşında ki hepinizi deli etti ??
Boyunuza göre kilonuz fazla.Hiç kilo vermeye çalışmadan o kollar tabii ki herhangi bi sporla incelmez,sadece sarkmaz kollar sıkılaşır.Yani sıkı bir diyet yapmadan ,sizin aradığınız tek sporla incelmek imkansız.Ekmek ve türevlerini kesseniz bile farkı göreceksiniz.
( ablanızmış sonradan farkettim)
10 kilo versin bişiycik olmaz.
52 kiloyum,168 boyum var.Alt bedenim var maalesef benim de.Ama kemikli olduğum için üst bedenim de gerekenden iri görünüyor.Omuzlarım çok geniş,keza leğen kemiğim de öyle.Düzenli spor ve diyet yaparsa hiçbir sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum.Ben 60 kilodan 52'ye düştüm kollarım bile inceldi bacaklarım kaldı öyle.Spor olmadan vücut rastgele verir kiloyu sıkıntı kalır öyle.Merhaba arkadaşlarım bu sorun ablamın size danışmamı istedi hani belki aranızda böyle sorunu olup nasıl çözüm bulunacagı konusunda. ablam 162 boyunda 74 kilo da alt bedeni normal sorun yok (önceden 62 kiloydu o kilo tam süper ona) lakin özellikle kollarının üst kısmı kilolu ve iri bir hatun olarak gösteriyor kafaya takmış durumda hepimizi deli etti. yeni diyete başladı fakat üst bedenni nasıl incelteceğini bilmiyor komşunun teki at gibisin gösterişlisin dedi geldi ben iriyim işte hiç bir sey yakışmıyor diye dert ediyor nolur Allah aşkına nasıl inceleceğini bilen varsa bir yardım etsin sonunda ben delirceğim ya dışarı çıkmaktan bile çekinmeye başladı bunu cok iyi fark ediyorum neymiş görenler kilolu dermiş miş. bir çözüm a dostlar
Tum kilolar gitmeden ust beden zayiflamaz haberi olsun. Ben spora gidiyorum gobek gitmeye basladi ama kollar masallahh ben buradayim diye siritiyorlar resmen. Onlardan o kdr az ki giden
Diyebilecegim hafif agirliklarla kollara yonelmesi. Ozellikle pilates bantlari ile yapilan cekme egzersizleri fena halde ugrastiriyor. Tavsiye ederimevet ya iri gösteren de o kollar zaten:)