Üst bacak bölgem ve vajinal tüyler :(

oske9393

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
707
1
0
Erzincan
Ablalarım benim çarşamba günü ajans fotoğraf çekimim var, kayıt için. Cuma da erkek arkadaşımla havuza gideceğiz, Allah kısmet ederse. Ve benim şu tüylerimden acil kurtulmam gerekiyor. Benim sorunum, alt bacak bölgemi Braun silk-epil epilasyon aletiyle acısız alabiliyorum ama üst baldır kısmına gelince öyle bir acıyor ki... Aman Allah'ım... Ne yapmamı önerirsiniz acımaması için? Bir de vajinal tüylerimi jiletle alıyorum ama bikini bölgemden taşan tüyleri jiletle aldığımda apış aramda yaralar oluşuyor. Tüy kökleri belli oluyor ve iğrenç görünüyor.Onları acısız, yara oluşmadan almam için ne önerirsiniz? Göbek bölgemdeki tüyler de sorun benim için maalesef.. Çok kıllıyım çok Onları ne ile almalıyım? Ve tabiki sizce kollarımdaki tüyleri almalı mıyım bu ajans çekimi için, gerekli midir?

Son düzenleme:
ben bikini bölgemi ağdayla alıyorum hem tertemiz oluyor hemde alıştırdıktan sonra acımıyor artık.Kollarımıda epilasyon aletiyle alıyorum yaz aylarında iyi oluyor özellikle deniz için ama baldırlar için hiç fikrim yok çok acıyor çünkü:2:

kolların çok tüylüyse almalısın. ben 2 senedir ağdayla alıyorum çok memnunum. sir ağdayı spatulayla sürüyorum bez yapıştırıp çekiyorum.
bikini bölgen içinde en iyisi ağda. bezi küçük küçük kes. sür ağdayı yapıştır. ya da çam sakızıyla al.ben de makineyle aldım hep. üst bacaklarımın arka kısmını erkek bacağı gibi yaptı yeni yeni toparlanıyor. sanırım en iyi yöntem sir ağda

cnm vajinal bölgeye jilet, bacaklarım ve bikini bölgesine yani yan taraflara bimden aldığım hazır ağda bantlarını kullanıyorum memnunun baya

ağda bantları bana pratik gelmio sanki ya..sir ağdalar var cezvede en pratiği onlar ben cezve ağda ve roll on ağda kullanıyorum koltuk altımada lazere başladım hayırlısı

ben de üst bacaklarım için aynı epilasyon aletini kullanıyorum canım ve gerçekten de çok acıtıyor.en iyisi üst bacaklarına ağda yap,kalan tek tük tüyleri epilasyon aletiyle al.bikini bölgesi için de üst taraflar yanları filan hazır ağda bantlarıyla alabilirsin.vivet in aldım en son ben,veet ten daha iyi.hem bikini bölgesi için küçük parçalara ayrılmış olanları da var.kollara gelince,üç beş ayır kollarımı epilasyon aletiyle alıyorum.ilk alışımda ağdayla almıştım.uzun ya tüyler acıyabilir epilasyon aletiyle,ama sonra küçük küçük çıkmaya başlayınca epilasyon aletiyle aldım hiç acımadı.vücudunun diğer kısımlarındna da şikayetçiysen ya yine ağda,ya da tüy sarartıcı krem kullanabilirsin.kolay gelsin

öncelikle vajinal tüyyanlış bi tanımlama:)
konu başlığını görünce dehşete kapıldım iç kısımda tüy m var diye!
genital desek daha doğru
ben eldivenle aldım bi kez
ağda fln hak getire sir yapayım dedim yapıştı çıkmadı üstüne geberdim ağrıdan
üst bacak sir ağda ama nemlendirici sür çünkü kırılıyo kökten gelmiyo yoksa jiletten farksız

canım git bi kuaföre yarım saatte kaymak gibi oluyosun valla.hem ağrı acı da olmuyor öyle.alışmışlar iki dakkada cırt cırt bitti gitti.hiç evde uğraşma bana kalırsa.ben artık öyle yapıyorum çünkü.kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…