• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Uslu Durmayan Çocuklar İçin Videolar Yapıyorum

Berraks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
1
0
1
25
Öncelikle herkese merhabalar :)
Foruma yeni katıldım. 15 yaşındayım lise öğrencisiyim. Çocuklar için eğlenceli videolar hazırlıyorum ve videoları youtube'da paylaşarak cep harçlığımı çıkarmış oluyorum.
Bu işi severek yapıyorum aslında siz anne adayları ve anneler ile de paylaşmak istedim :) Uslu durmayan çocuklarınız varsa veya misafir çocukları ortalığı yıkıp döküyorsa bu videoların önünde saatlerce uslu bir şekilde durabilir :)
Aslında eğlence videolarının yanında eğitici videolar da yapıyorum (çok basit bir şekilde toplama/çıkarma işlemlerini öğretmek gibi) ama eğitici videolarım maalesef İngilizce dilinde.
Yine de size yararı olacağını umarak onları da paylaşacağım.
Çocuklarınıza İngilizce sayı isimlerini falan da öğretebilirsiniz bu sayede. Umarım sizlere ve çocuklarınıza ufak ta olsa bir katkım olur :)
Youtube kanalıma abone olursanız ve video altlarına görüş ve isteklerinizi yorum olarak belirtirseniz çok memnun olurum, daha fazla videolar için youtube kanalıma göz atabilirsiniz. iyi günler :)

Eğlence kategorisi:

İngilizce matematik eğitim videoları:
Alfabe:
Resim Eşleştirme:
Matematik:

Back