Üsküdardan ev alacak olsanız hangi semti tercih ederdiniz?

mic13jasmin

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
168
8
41
Herkese Merhaba,
borç harç da olsa kendimize ait pembe panjurlu bir ev almak istiyoruz :KK70:
şaka bir yana ; 1 yaşında oğlum var. büyürken etrafında serseri olmayan, bu zamanda zor ama biraz daha rahat dışarı çıkarabileceğim düzgün bir muhit olsun istiyorum. eşimin işyeri pazarbaşında olduğu için onun 15-20 dk da yürüyerek gidip gelebileceği yerlere bakıyoruz. muratreis,valide-i atik, altunizade, fıstıkağacı, zeynepkamil,barbaros... buralar bize yakın yerler ama sahile yakın ya da metrobüse çooook yakın yerler de olabilir. bu tarz yerlerde oturan, bilen varsa önerilerinizi bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgiyle kalın

:emir_bebek: :KK9:

üsküdarda yıllarca oturmuş biri olarak fıstıkağacı,bağlarbaşı,icadiye buraları tavsiye ederim üsküdarın nezih yerlerindendir fıstıkağacı ve icadiyede oturdum 1. tercihim icadiye çok memnun kalacaksınız nezih insanların oturduğu kaliteli bir yerdir umarım dilediğiniz yerden istediğiniz gibi bir ev almak nasip olur allah gönlünüze göre versin bu arada selamiali,muratreis,ve vlideiatik buraları kesinlikle önermem genelde oturanların memnun olmadığı ve uzaklaşmak istediği yerlerdir:KK66:

öneriniz için teşekkür ederim. dediğiniz gibi icadiyede satılık evlere bakıyoruz internetten. ama oraları hiç görmedim. birkaç tane seçeneğimiz var. bu hafta içinde gidip göreceğiz. kısmetse bakalım...
tekrar teşekkür ederim. Allah herkese gönlündeki gibi bir ev alıp yaşamayı nasip etsin :)

X