• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üsküdarda oturanlar söz sahibi olsun lütfen yardım !özel hast. için bilgi istiyorum.

fbmelike

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
28
0
1
İstanbul
kızlar merhaba 8 haftalık hamıleyım bu zamana kadar üsküdar yunus emre hastanesine gittim dr.mine tüzeli eğilmez ilk başta samimi geldi fakat sonra o kadar para veriyor herşeyi oldu bittiye götürüyor hiçbir bilgi vermiyor ben soruyorum öyle cevaplıyor istiyorumki neler yapmam gerekiyor söylesin istiyorum.üsküdar da anadolu hastanesinde yeşim hanım var nasıl biri acaba bilgim yok. yardım edin :(

kızlar merhaba 8 haftalık hamıleyım bu zamana kadar üsküdar yunus emre hastanesine gittim dr.mine tüzeli eğilmez ilk başta samimi geldi fakat sonra o kadar para veriyor herşeyi oldu bittiye götürüyor hiçbir bilgi vermiyor ben soruyorum öyle cevaplıyor istiyorumki neler yapmam gerekiyor söylesin istiyorum.üsküdar da anadolu hastanesinde yeşim hanım var nasıl biri acaba bilgim yok. yardım edin :(

Canim bende ona gdyorum ama inan baska doktorlara gore daha pozitif nd sana oyle yapmiski insallah gonlune gore bir doktor bulursun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım biraz geç oldu ama Mine hanım süper bi insan ve doktordur ...biz ailecek çok memnunum Facebook sayfasına bi bak istersen doğum yaptırdığı bi Sürü bebe var:)))

Yok ben Maltepe'de. Doktor Ali Rıza Sözenoğlu na normal doğum yaptırdım.

Back