Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Üsküdar'da evinde oğluma bakabilecek güvenilir biri arıyorum.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

devrimbk

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
5
0
286
İstanbul
MERHABA
üsküdarda kendi evinde oğluma bakabilecek güvenilir bir bayan arıyorum. referans istemiyorum önemli olan tanıştığımızda o güveni verebilmesidir. maaş olarak 400 - 450 verebilirim ilerde fiyat konusunda bişeyler yapmak istiyorm. ancak şu an sıkıntılar var. 5432418941
NİSANDA ÜSKÜDARA TAŞINACAĞIZ.
OĞLUM 6 AYLIK

merhaba
bende oğluma bakıcı arıyorum ama referans istememiniz ilgimi çekdi bir sakıncası yoksa neden referans isdemiyorsunuz
benim için en önemlisi referans

Merhaba, öncelikle ben ümraniyede oturuyorum ilanınız dikkatimi çekti. Ben Ben 2 yıllık evliyim şuan çalışmıyorum ve çocukları çok seviyorum. ona kendi çocuğum gibi bakabileceğime inanıyorum ve istiyorum . gerçi bunları yüzyüze konuşmak lazım. güvenilir ve dürüst biriyim , evimde hijyene önem veriyorum...bunu sizde tanıştığımızda anlayacaksınız eğer sizede uygunsa mesajınızı bekliyorum. ümraniye size ters olurmu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…