Üsküdar'da evde çalışacak Hayvansever temizlik elemanı

suul

Kemal Efe'yi bekliyor...
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
848
1.055
113
45
Merhaba,
Üsküdar'da evde çalışacak, temizlik+ütü+düzen+ mutfak işleri ( yemek yaparken yardımcı olacak, kahvaltı hazırlayacak ve gün içinde gerekli olduğunda ikram-içrcek servisi yapacak) yardımcı arıyorum .
Çalışma saati hafta içi 09:00 -15:00 Cumartesi 09:00 -12:00 arası olacaktir.
Aralık ayında bebeğimiz olacak, şu an iki kişiyiz. Ancak Çalışacak bayanın bebek bakmak gibi bir sorumluluğu olmayacak. Ve başlıkta da belirttiğim gibi en önemlisi hayvansever olması. Çok sıcak kanlı, insan canlısı, kesinlikle zararsız iki köpeğimiz var. Bayanın köpekten Korkmaması yeterli değil aynı zamanda hayvanları seviyor olması bizim için önemli. Onlarla anlaşabilecek ve sigara kullanmayan temiz, titiz ve Güvenilir bayanlar buradan cevap yazabilir, özelden mesaj atabilirsiniz.
Teşekkürler

galiba üsküdar civarında kimse yok ben de anadolu yakasındayım temizlikçi abladan pek memnun değilim değiştirmek isityorum...

benımde konum var üsküdar yakasında evime temizlikçi yardımcı bayan arıyorum ama bulamıyorum

benımde konum var üsküdar yakasında evime temizlikçi yardımcı bayan arıyorum ama bulamıyorum
bence asıl sorun aradığımız kişilerin interneti çok kullanamıyor oluşu ... sorup soruşturarak çok çıkıyor o yola da bakacağım kuzenime arıyorum yazık kıza sen takılıyorsun görürsen bir yerlerde haber ver dedi...

ben bulursan sanada yazarım ozaman kuzenın için ama sizde bulırsanız bana hbr verin

Ümraniye Üsküdar Bostancı Kadıköy Maltepe cevresınde haftada bır ıkı gun gidebılecegım ev işi arıyorum ıhtıyacı olanlar mesaj atabılır

Merhabalar , tanıdıgım güvenilir hamarat gercekten ise ihtiyacı olan üsküdarda oturan bir tanıdıgımı tavsiye etmek istiyorum , detayları mail adresinden paylasabilirim , simdiden tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…