Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak ettim daha önce baktırdınız mı başka birisine tavsiye ediyor musunuz bu falıBilenler bana ozelden yazabilir mi?
Telefondan bakmıyor mu ? Dediğiniz kişiEvet yaklasik 3 sene once falandi galiba, bana dediklerinin hepsi cikti. Konusurken kagida yazar, isim soyler. Belirli bir yeri yok, bu nedenle sadece telefonla randevu alinabiliyor ve belirlenen yere gelip bakiyordu. Bu genelde herhangi bi kafe fln oluyordu. Tefonunu kaybettigim icin bilen birileri olursa diye buraya yazdim.
Hayir, yuzyuze bakiyordu ben baktirdigimda.Telefondan bakmıyor mu ? Dediğiniz kişi
AnladımHayir, yuzyuze bakiyordu ben baktirdigimda.
Çok merak ettim bu arzuyuMerhaba hanımlar iyi geceler 2001 de gitmiştim arzuya yok artık amma salladı dedim söylediklerinin %80 ini bir bir yaşadım sonra telefon numarasını kaybettim bi daha gidemedim. Bulan olursa numarssını bana da mesaj atabilir mi?
O zamanlar çıktığım benle evlenmek isteyen çocuk için bu evlenip almanyaya gidecek demişti yok artık bu kadar da sallanmaz dedim içimden 2 ay sonra hiçbişey yokken ortadan kayboldu çocuk sonra evlendiğini bi kaç ay sonra almanyaya gideceğini öğrendimÇok merak ettim bu arzuyu
Bende şaşırdım doğrusu umarım telefonu bilen birileri çıkarO zamanlar çıktığım benle evlenmek isteyen çocuk için bu evlenip almanyaya gidecek demişti yok artık bu kadar da sallanmaz dedim içimden 2 ay sonra hiçbişey yokken ortadan kayboldu çocuk sonra evlendiğini bi kaç ay sonra almanyaya gideceğini öğrendim
Ona mı üzüleyim falın çıkmasına mı şaşırayım bilemedim
bende numarasını istiyorumBende şaşırdım doğrusu umarım telefonu bilen birileri çıkar
Maalesef kimseden haber çıkmadıBulan varsa bana da yollayın lütfen.
Maalesef kimseden haber çıkmadı
Ben çok eski yıllarda birkaç kez baktırmıştım. Üsküdar'da, annesiyle aynı apartmanda oturuyordu. Evinde veya Üsküdardaki kafelerde, Capitol'de filan buluşup bakıyordu. ,En son 2006'da baktırmıştım. O tarihte ölümcül bir rahatsızlığım vardı ve iyi olacağımı söylemişti. Nitekim iyileştim.medyum arzu diye geçiyor galiba ismi. Google’da aratınca medyum arzu diye bir internet sitesi çıkıyor, o olabilir mi? Telefon numaraları da var.