• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Üsküdar-Zeynepkamil civarı çocuk bakıcısı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

su10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
185
24
118
İstanbul
Merhaba ,
Belirtilen adrese yakın, yürüme mesafesinde genç,temiz,diksiyonu düzgün çocuk bakıcısı arıyorum.
İşini aksatmayacak, hergün izin bahanesi olmayan, çalıştığım yere gitmemi engellemeyecek duyarlılıkta olan referanslı bayan bakıcı arıyorum. 14 aylık kızım var. Çalışma saatleri 07.30-17.45 olacak. Akşam 18.00 civarı çıkış.
Referansı olmayanlar mesaj yazmasın lütfen.
Kendisine güvenen, kişisel bakımına özen gösteren tercih nedenimdir.

1 yaşına kadar annem baktı. 2 aydır bakıcısı var memnundum ama sık sık izin talepleri benim işe gitme düzenime engel olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum. Kızım son derece rahat bir çocuktur. Günlük beslenmesi ve onunla oyun ve konuşmaya vakit ayrılması istiyorum. Gün içerisindeki her şeyi kamera kaydetmektedir. Babası, teyzeleri ve Bende bağlanıp seyrediyoruz.. Baştan bunu belirtiyim ki, kabul etmeyenler yada kendinden emin olmayanlar müracat etmesin.
Ücret her ayın 30'nu geçmez kesinlikle.

Arkadaşlar merhaba,

yukarıdaki ilanıma sanırım kameradan dolayı müracat eden olmadı. Bundan dolayı lütfen evinize kamera olmadan yabancı birini sokmayın. Evlat can emanet ediyoruz. Ama herkese güven olmuyor. Bakın ilana not bırkan yok. Lütfen evinize kamera alın.

su hanım merhaba ben tesettürlüyüm 6 yıl çocuk bakımı yaptım çocuk gelişimi mezunyum bir düşünün bakalım siz tesettürlümüsünüz bilemiyorum ama tesettürlü olsanız çocuğa bakıcı olsanız bunun yazı var kışı var sıcak bir ortamda baktığınız çocuğun babasının sizi izlemesini istermiydiniz siz evde çocukla kaldığınız için kamera olmadan üstünüzü rahatça çıkarırsınız başınızı açar çocuk uyurken namaz kılarsınız ama sizin üzerinizde bir ekek gözü olduğu zaman hiç birşey yapamazsınız şuna emin olun benim baktığım çocukların aileleri bana hakkını helal et hakkını tam veremiyoruz diyorlar cocuklar ben giderken ağlıyor kalmamı istiyorlar ilanınıza cevap vermedim çünki tesettürlü olduğum için evde gözlenmek istemem bakıcının nasıl davrandığını cocuktanda anlayabilirsiniz...
size başımdan geçen bir olayı anlatayım bir gün işe gitmedim ve çocuğun annanesi baktı akşam çocuğun annesini kapıda karşılamışlar komsuları sizin bakıcı çocuğa napıyor bugün hiç ağlamazdı bugün hiç susmadı canını yaktı sanırım demişler ve aldıkları cevap bugün bakıcım yok annem bakıyor demiş hepside ne yap ne et o bakıcınızı kaçırma demişler bunu komsularındanda çocuğun davranışlarından da anlayabilirsiniz kamera olan evde hiç bir bakıcı huzurlu çalışamaz

Merhaba,
Bakın kesinlikle size hak veriyorum. Ama o kadar deneyimler yaşadıki komşum, inanamazsınız. Ve komşum kamerayı söylememiş. Yoksa rahatsız olması halşnde eşim bakmaz ben bakarım. İnsanların namahremine çok saygı duyuyorum.kendisine söyledim.isterseniz koyun dedi. Ama namaz kılmasına rağmen , bana yalan söyledi. Ben okadar güvenmiştim. Ama daha dün yalanını yakaladım.
Peki benim evin namahremi yokmu, kocanız gelmeyecek dememe rağmen eşini getiriyor

ben dediğim gibi 6 yıldır çalışıyorum ve eşim çalıştığım yere ilk girdiğim gün geldi insanlarla tanışmaya ve cocuğun doğum günde ısrarla geldi tabiki getiremez kendi evimi sanıyorda getiriyor öyle saçma sapan bişi olamaz madem rahatsızsınız çıkarın çünki böyle insanlar zarar verir ama ben genede ekmeğinden olmasını istemem çünki ihtiyacı olmasa zaten çalışmaz ama hakkınıda vermesi gerekir aldığı paranın ve kurallara uyması gerekir

bende kameralı bır evde bakıcılık yaptım hiç rahatsız olmuyordum....kameranın varlığını zamanla unuttum...cocuklarla yerde yuvarlanırdım...zamanla ale fişi çektı.ama ben zaten allahtan korkan bır ınsanım..yapı gereğide cok sakın ve rahatım..aile kamera koymalı ama kamera asla caydırıcı değildir.istedıkten sonra bakıcı cocuğa her turlu zulumu yapar...çok ıyı bır ızlenımcı olmak gerekır...çok sefkatlı görunen yapmacık hareketlerde bulunan ınsanı hemen anlamalısınız...yerı gelişme 4 yasına ınerdım yerı gelınce yaptığının yanlış olduğunu anlasın dıye uyarırdım ama ses tonum hep ayarlıydı.kısacası kamera olmalı ama o kadar guvenılmemelı kameraya...izlenmelı bakıcı ...mesela parka gönderın ve onun tanımadığı bır kadınıda uzaktan izletın ..çoçuğa ilgisini...

bende kameralı bır evde bakıcılık yaptım hiç rahatsız olmuyordum....kameranın varlığını zamanla unuttum...cocuklarla yerde yuvarlanırdım...zamanla ale fişi çektı.ama ben zaten allahtan korkan bır ınsanım..yapı gereğide cok sakın ve rahatım..aile kamera koymalı ama kamera asla caydırıcı değildir.istedıkten sonra bakıcı cocuğa her turlu zulumu yapar...çok ıyı bır ızlenımcı olmak gerekır...çok sefkatlı görunen yapmacık hareketlerde bulunan ınsanı hemen anlamalısınız...yerı gelişme 4 yasına ınerdım yerı gelınce yaptığının yanlış olduğunu anlasın dıye uyarırdım ama ses tonum hep ayarlıydı.kısacası kamera olmalı ama o kadar guvenılmemelı kameraya...izlenmelı bakıcı ...mesela parka gönderın ve onun tanımadığı bır kadınıda uzaktan izletın ..çoçuğa ilgisini...

Bende size katılıyorum. Benim çalıştığım yerde de kamera var. Ben rahatsız olmuyorum.İşimi yapıyorum evime dönüyorum. zaten bizim yanımızda çok seviyor gibi duruyor, ama kamera dan baktığım zaman hiç çocuk ile ilgilenmiyor. Allah korkusu olmalı insanlarda. Ben de zor şartlar altında çalışıyorum. Çalışma saatleri çok rahat ... Evde rahat çocuk yaramaz değil...
Bugün de çocuğun kafasında şişlik var nasıl oldu bilmiyorum diyince sinirlerim bozuldu.Bir de tekrar izin isteyince artık yollarımızı ayırma zamanı geldiiii

Back