Üsküdar zeynep kamil doğum için doktor tavsiyesi acil

sevimsizlerdeniz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
17
11
18
30
arkadaslar Merhaba dogumuma cok az kaldi ve ben doktor bulamadim özellerde gittiğim doktorlar hakkında hastaneler hakkında hicte iyi yorumlar almadım zeynep kamil hastanesinde keyifli dogum adi altinda yapilan özel odalar bulunuyormus sanirim. Birde doktor tavsiyesi olan arkadaşlar varmi birde özel oda vs bu tarz konulari nerden öğrenebiliriz.

zeynep kamil de keyifli doğum açıldımı bilemiyorum ama şöyle bir durumu var doğum için sabah giriş yapıyorsunuz siz doğum yapana kadar eşiniz yakınlarınız sizden haber alamıyor. orada saatlerce en az 10-12 saat sizden haber alamayan yakınlarınız olacak üstüne doğum gerçekleştikten sonra da sizi görebilen olmuyor yani doğumdan 2-4 saat sonra anca siz yakınlarınızla görüşüyorsunuz. bilgi almak için net bir yer bulabilirmisin orasıda şüpheli kimsenin kimseden haberi olmuyor pek. hastane yeni bölüme taşındığında muhakkak iyi yanlarıda olacaktır. internetten telefon numarasını bul ara oparetör seni yönlendirecektir başhekimle yada doğum acille görüşmende fayda var. gebe izlem polikliniklerindeki asistanlar bir sorun gördüğünde anca doktorla iletişime geçiyorlar bazen doktorun kendisinede rastlayabilirsin

bende zeynep kamilde dogum yapacagım.yeni bınaya gectı dogum o yuxden kapıdan herturlu bılgı alınıyor ıcerı gayette ıyı temiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…