Üsküdar zeynep kamil de hsg çektiren var mı süreç nasıl oluyor

busranurhifa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
10
1
23
Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde infertilite bölümüne gidiyorum tüm tahlil ve testler yapıldı şuan adetimin 3.4. Günü hsg için Zeynep kamilde randevu çıkıyor birkaç güne ya da ertesi güne şuan adetim gitsem sonra tekrar çağırırlar mı adetim bitmesini mi bekliyim direk hsg için randevu alınıyor başka bir şeye gerek var mı hemen o gün çekerler mi filmi

Adet bitimi çekiyorlar.
Devlet ve sehir hastanelerinde maalesef bayıltma olmuyor.
Ben de şehir has.cektirdim,doktor ayarladı tarihi(burada günlük 5-6 kişi ile çekim yapılıyor)
Doktor ağrı kesici ve antibiyotik vermişti
Belli bir süre kullandım ve ağrı kesici hsg sabahi içtim
Doktor randevuyu verdikten sonra,ilgili kısma çıktım.
Orada serum takıldı (ağrı kesici)
Ardından hsg için aşağıya aldılar,bayiltmadan bir daha olur musun diye sorsalar asla derim.
Korkutmak değil amacım ama canlı canlı her şeyi hissediyorsun. İmkanın varsa özelde yaptır derim.

Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde infertilite bölümüne gidiyorum tüm tahlil ve testler yapıldı şuan adetimin 3.4. Günü hsg için Zeynep kamilde randevu çıkıyor birkaç güne ya da ertesi güne şuan adetim gitsem sonra tekrar çağırırlar mı adetim bitmesini mi bekliyim direk hsg için randevu alınıyor başka bir şeye gerek var mı hemen o gün çekerler mi filmi
Ben bugün Zeynep kamilde hsg çektirdim o kadar çok korkuyordum ki anlatamam günlerdir karnıma ağrılar girmişti iştahtan kesildim ama inanın öyle acı dolu bişe değil hiç korkmayın zaten 10 dk bile değil regl olduğunuzda ki gaz ağrısı gibi bir ağrı randevu da günlük açılıyor sabahları 9 9 buçuk arası ertesi güne bulabilirsiniz

Ben bugün Zeynep kamilde hsg çektirdim o kadar çok korkuyordum ki anlatamam günlerdir karnıma ağrılar girmişti iştahtan kesildim ama inanın öyle acı dolu bişe değil hiç korkmayın zaten 10 dk bile değil regl olduğunuzda ki gaz ağrısı gibi bir ağrı randevu da günlük açılıyor sabahları 9 9 buçuk arası ertesi güne bulabilirsiniz
çektirdim filmi ptesi günü acıdı biraz rahim içine girerken açıkçası düşündüğümden fazla acı oldu ama işlem sırasında sacede hafif baskı hissettim rahat denilebilir. cd verdiler e nabıza da düşmüş görüntü doktor 1 hafta ilişki yasak dedi bende leke kanama falan olmadı 3 gün bekledim ilişki için artık sorun olmaz inşallah diye düşünüyorum :KK70:

çektirdim filmi ptesi günü acıdı biraz rahim içine girerken açıkçası düşündüğümden fazla acı oldu ama işlem sırasında sacede hafif baskı hissettim rahat denilebilir. cd verdiler e nabıza da düşmüş görüntü doktor 1 hafta ilişki yasak dedi bende leke kanama falan olmadı 3 gün bekledim ilişki için artık sorun olmaz inşallah diye düşünüyorum :KK70:
Raporunda ne yazıyor canım açılmış mi

çektirdim filmi ptesi günü acıdı biraz rahim içine girerken açıkçası düşündüğümden fazla acı oldu ama işlem sırasında sacede hafif baskı hissettim rahat denilebilir. cd verdiler e nabıza da düşmüş görüntü doktor 1 hafta ilişki yasak dedi bende leke kanama falan olmadı 3 gün bekledim ilişki için artık sorun olmaz inşallah diye düşünüyorum

Biraz acımadı normal bende çok korkmuştum ama özel hastaneler hep 5 7 arası fiyat verdi dedim millet saatlerce sancı çekip doğum yapıyor hadi bi cesaret yaptırdım bendede leke ilk gün oldu hatta aldığım ağrı kesiciyi bile içmeye gerek duymadım ama ilişki için bir hafta yapma dedi yarında smear çektiricem ve kültür alacaklar onun öncesinde bi üç gün yapmayın dedi benim bu ay yalan oldu bugün yumurtlama günümdü bide :/

Kısaca özetleyeyim
hsg için zeynep kamil eah bugün randevum vardı çektirdim.
Açık ve net söyliyim kendime yaptığım en büyük kötülük yorumları okumak oldu çok fazla korktum hatta on gün regli gecikmesi yaşadım stres korkudan. Bu sabah gittim saat 8:30’da randevum vardı gitmeden önce ağrı kesici içtim oradayken doktor ilaçlarımı yazdı gidip eczaneden aldım bir hafta boyunca antibiyotik kullanmaya devam edeceğim bir de ağrı kesici ağrın olduğunda al dedi.
Randevu saatim gelene kadar çok fazla stresliydim sürekli lavaboya gidip geliyordum bacaklarım ağrıyordu nefes alamıyordum o kadar korkuyordum yorumları okuduktan sonra içeri girdim rahim filmi için belden aşağısını ve kıyafet istemiyorlar bir önlük verdiler onu giydim normal röntgen çekilen oda zaten fakat ben masadaki malzemeleri görünce bile çok korktuğum için bacaklarım titremeye başladı ama son dakika kabul ettim vazgeçmek üzereydim ama size yemin ederek söylüyorum bu kadar yaşadığım stresi asla değmeyecek kadar kısa sürdü boşyere kendimi bu kadar kasmışım işlem başlamadan önce bacaklarım titriyordu doktor beni sakinleştirdi çok kısa sürecek böyle yaparsan devam edemeyiz gibi benimle konuştu sonra çok hafif bir ağrı oldu. Ama doktor aşama aşama bana hep anlattı şu an spekulum takıyorum işte ilacı veriyorum şu an biraz acıyabilir gibi o yüzden rahatladım bir yanda bir gevşedim sakince bekledim sadece ince verirken gerçekten regli sancısı gibi bir kasılıyor çok hafif bir ağrı artıyor ama asla dayanamayacak bir ağrı değil zaten o an ilaçı verdiğinihissediyorsun onun dışında hiçbir ağrı olmadı takılırken çıkartılırken Hiç hissetmedim tentürdiyotlu Pamuk’la falan gayet temizlenerek film öyle çekildi yani enfeksiyon riskine karşı da gerekli önlemler alınmış gibiydi tabii o stresli çok onu düşünemedim ama benim o kadar korkum boş yermiş bunun canı gönülden söylüyorum korktuğu için erteleyen varsa asla bunu yapmasın en büyük örneği kendim evet şu an bitti biraz ağrım var ama normalde dedi hatta akşam biraz daha artabilir ağrı kesici alırsın dedi Gayet güzel geçti umarım benim gibi korkanlar varsa bir an önce atlatır ve bu stresten kurtulur en önemlisi inşallah çok güzel sonuçlar alırız :)

X