• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üsküdar Yunus Emre Hastanesi Hakkında..

ozay34

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
10
0
286
İstanbul
Arkadaşlar ben Yunus Emre Hastanesine gidiyorum ve orada doğum yapmayı düşünüyorum. Daha önceden orda doğum yapan yada doğum yapmış tanıdığı olan var mı?

benım orada dogum yapan akrabam var cok memnun kaldılar
ben hamılelık donemınde gıttım kontrol ıcın ve hastaneyı gezmek ıcın ama ben memnun kalmadım

benım orada dogum yapan akrabam var cok memnun kaldılar
ben hamılelık donemınde gıttım kontrol ıcın ve hastaneyı gezmek ıcın ama ben memnun kalmadım

nesinden memnun kalmadın merak ettim. sonuçta pek büyük bi hastane değil.ben de o yüzden tereddütler yaşıyorum .akraban normal doğum mu yaptı acaba?

nesinden memnun kalmadın merak ettim. sonuçta pek büyük bi hastane değil.ben de o yüzden tereddütler yaşıyorum .akraban normal doğum mu yaptı acaba?
gebelık oncesınde de sureklı medıpole gıdıyordum
gebelık donemımde de gorumcemın zoru ıle gıttım ama medıpol gıbı bır hastaneden sonra orası bana polıklınık gıbı geldı
odaları ve dogumhaneyı gezdım cok bos geldı bana
personelde hıcbır yogunluk ve tecrube yoktu benım ızlenımıme gore
ayrıca nazıfe hanıma gıtmıstım ve doktor benı tatmın etmedı
sordugum sorulara hı hı ya da hayır olmak uzere sadece ıkı cevap alabıldım
ılk ve son gıdısım oldu
medıcal park mı yoksa medıpol mu dıye tereddut ederken esım ve annem sayesınde medıpolde karar kıldım

slm minik kalimero medipol e gittiğini söylemişsin bende iyi bir hastane ve doktor arayışındayım bebek olması için tahlil filan arştırma yapacak ve inş. hamile olursamda devam edebileceğim bir doktor arıyorum medipolde hangi dr agidiyorsun tavsiye edebileceğin bir doktor varmı

slm minik kalimero medipol e gittiğini söylemişsin bende iyi bir hastane ve doktor arayışındayım bebek olması için tahlil filan arştırma yapacak ve inş. hamile olursamda devam edebileceğim bir doktor arıyorum medipolde hangi dr agidiyorsun tavsiye edebileceğin bir doktor varmı

ben medıpolde leyla hanıma gıdıyorum
gebelık oncesınde planlı bır hamılelık gecırmek ıstedıgım ıcın bebek dusundukten sonra gıtmeye basladım
doktor kontorlunde korunmayı bıraktım
hamılelıgım ve dogumum boyunca da cok memnun kaldım
hala devam edıyorum kontrollerıme ve cok memnunum

Bende yunus emre hastanesıne gıdıyorum dr.nazıfe hn.memnunum

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben orda dogum yaptım cok guzel bir hastane üsküdarda oturuyorum nihan hanım diye bir dr war tavsiye ederim cok iyi bir doktordur

kızlar merhaba
bende medipolde bahar hanıma gittim
açıkçası napıcam bilemiyoru
sizce devam ediyimm
iyi birine benziyor ama
henüz hamile değilim
hamile kalmak için gidiyorum

kızlar merhaba
bende medipolde bahar hanıma gittim
açıkçası napıcam bilemiyoru
sizce devam ediyimm
iyi birine benziyor ama
henüz hamile değilim
hamile kalmak için gidiyorum

medipol iyi bir hastane ama bahar hanımı hiç duymadım.
hamile kalmak istiyorsan benim doktorumada gidebilirsin.yumurta takibiyle başladım ona gitmeye.ve hamile kaldım.çok ilgilendi benle.şu na üsküdar anadolu hastanesinde.ben o ayrılınca hospitaliuma gitmeye başladım bahar hanıma.ondanda memnunum.bu hafta doktorumada gidicem.ikisinede gidicem neresi doğum olarak aklıma yatarsa orda devam edicem artık.inşallah hamile kalırsın canım

bende yunus emre hastanesinde nihan hanıma gidiyodum . ama son yaşadığım sıkıntıdan sonra kesinlikle gitmemeye karar verdim . randevu aldığım halde hastanede 1,5 saat muayene olmak için bekledim. hatta hastanenin operasyon müdürüyle görüştüm. sorunun tamimiyle dr. asistanından kaynaklandığını düşünüyorum. çünkü doğum sonrası kontorle için gelen hastaları araya sıkıştırıyolar. hastaneden deil ama dr. çok memnundum. artık hospıtal turk baran hanıma gidicem yakınalarda muayene olan varsa bilgi verirse sevinirim...

merhabalar:
yunus emre hastanesini bende araştırıyorum ve hiç doktor tanıdığım yok. şuan medipolde leyla hanıma gidiyorum ve çok memnunum fakat eşimin özel sağlık sigortasının değişmesiyle işler değişti. mediplle anlaşması yok sigortanın. yunusemre çamlıca hospital erdem hastanesi gibi hastanelerde geçiyor. bende çok kararsızım aklım doktorumda... kafam çok karışık ve doğumun yaklaştı. bian önce karar vermem lazımm.. sizinde fikirlerinizi almak istedim. özellikle yunus emre hast. hakkında.

şahsen ben yunus emre hastanesini tavsiye etmiyorum .sadece hastanenin para politikasından dolayı ben nihan hanıma gidiyodum. çokta memnundum. elli kere doüum fiyatlarını sormama rağmen adam gibi fiyat vermiyolar. kendi isteğinle sezaryanda ssk geçmediğini yunus emrede çalışan bi tandığım vsıtasıyla öğrendim. aksi takdirde öğrenmek imkansız. ve son kontrole gittiğimde cenazeyi asansörle giriş katından çıkardılar ve hiç hoşuma gitmedi açıkçası.

şahsen ben yunus emre hastanesini tavsiye etmiyorum .sadece hastanenin para politikasından dolayı ben nihan hanıma gidiyodum. çokta memnundum. elli kere doüum fiyatlarını sormama rağmen adam gibi fiyat vermiyolar. kendi isteğinle sezaryanda ssk geçmediğini yunus emrede çalışan bi tandığım vsıtasıyla öğrendim. aksi takdirde öğrenmek imkansız. ve son kontrole gittiğimde cenazeyi asansörle giriş katından çıkardılar ve hiç hoşuma gitmedi açıkçası.

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim cnm. offf nerde doğurucam ben yaaa bi gidişle yine medipolu terşih edicem herhaldeee...

ben üsküdar hospıtal turk baran hanım var çok methediyolar. salı gününe randevu aldım gidicem bakalım inşallah memnun kalırım. arkadaşım 3 sene önce doğum yapmıştı sezaryanla hemde hiç bi sıkıntısı falan olmadı doğum sonrası. erdem hastanesinide çok methediyolar. istersen orayı bi dene

ben üsküdar hospıtal turk baran hanım var çok methediyolar. salı gününe randevu aldım gidicem bakalım inşallah memnun kalırım. arkadaşım 3 sene önce doğum yapmıştı sezaryanla hemde hiç bi sıkıntısı falan olmadı doğum sonrası. erdem hastanesinide çok methediyolar. istersen orayı bi dene

erdem hastanesi hakkındada pek iyi şeyler duymadım ama adalet hanım diye doktor duydum sadece. sen kaç haftalıksın cnm. inşallah memnun kalırsın. bize yazarsın.

Back
X