Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım orada dogum yapan akrabam var cok memnun kaldılar
ben hamılelık donemınde gıttım kontrol ıcın ve hastaneyı gezmek ıcın ama ben memnun kalmadım
gebelık oncesınde de sureklı medıpole gıdıyordumnesinden memnun kalmadın merak ettim. sonuçta pek büyük bi hastane değil.ben de o yüzden tereddütler yaşıyorum .akraban normal doğum mu yaptı acaba?
ilsu sen hangi doktora gidiyosun?
slm minik kalimero medipol e gittiğini söylemişsin bende iyi bir hastane ve doktor arayışındayım bebek olması için tahlil filan arştırma yapacak ve inş. hamile olursamda devam edebileceğim bir doktor arıyorum medipolde hangi dr agidiyorsun tavsiye edebileceğin bir doktor varmı
kızlar merhaba
bende medipolde bahar hanıma gittim
açıkçası napıcam bilemiyoru
sizce devam ediyimm
iyi birine benziyor ama
henüz hamile değilim
hamile kalmak için gidiyorum
şahsen ben yunus emre hastanesini tavsiye etmiyorum .sadece hastanenin para politikasından dolayı ben nihan hanıma gidiyodum. çokta memnundum. elli kere doüum fiyatlarını sormama rağmen adam gibi fiyat vermiyolar. kendi isteğinle sezaryanda ssk geçmediğini yunus emrede çalışan bi tandığım vsıtasıyla öğrendim. aksi takdirde öğrenmek imkansız. ve son kontrole gittiğimde cenazeyi asansörle giriş katından çıkardılar ve hiç hoşuma gitmedi açıkçası.
ben üsküdar hospıtal turk baran hanım var çok methediyolar. salı gününe randevu aldım gidicem bakalım inşallah memnun kalırım. arkadaşım 3 sene önce doğum yapmıştı sezaryanla hemde hiç bi sıkıntısı falan olmadı doğum sonrası. erdem hastanesinide çok methediyolar. istersen orayı bi dene