üsküdar- pazarbaşı oyun grubu

mic13jasmin

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
168
8
316
41
İstanbul
Herkese merhaba,

oğlumun yaşıtlarıyla arkadaşlık edip sosyalleşmesi için bir süre kreşe gönderdik. ama malum fiyatlar uçmuş gidiyor.havalar artık düzeldi diye oğlumuzu parklara götürüyoruz hergün 1 saat kadar. ama ne yazık ki o gün edindiği arkadaşları her zaman bulamıyor. üzülüyor. bizim gibi düşünen ebeveynler olduğunu sanıyorum. bu forumlarda okuduğum oyun grubu etkinliklerinde insanlar evlerine çağırıyor ama hiç tanımadığınız birinin evine gitme düşüncesi ya da tam tersi bana göre değil. bu yüzden en azından parklarda oyun grubu daha mantıklı. günün belli saatlerinde parkta buluşup hem çocuklarımızın temiz hava ile enerjilerini atmalarını sağlarız hem de anneler tanışmış oluruz.
perşembe pazarının( pazarbaşı durağının alt sokağı) orada güzel bir park var. anacaddenin karşısına geçince yakınlarda 3 park daha var. buralarda buluşabiliriz. hep aynı park olmaması çocuklar için iyi olur. sıkılmazlar. ne diyorsunuz.
isteyen olursa mesajlarınızı bekliyorum. sevgiler.
Yasemin
 
kis geldi size tavsiyem bir atolye bulmaniz
 
Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kaç yaşında oğlunuz bende aynı dertten muzdaribim eve tıkıldık bunla ilgili bir konu da açtım hatta ama kimse ilgilenmiyo sanırsam burayada çok cevap yazılmamış maalesef yaşları tutarsa ben katılırım kızım 1 yaşında
 
Merhaba,

Size bahsettigim atolye bu, haftasonu orada olacagiz, isterseniz bir bakin siz de.

10376149_418778271631575_8975854427604613708_n.png
 
Back