Üsküdar HospitalTürk Hastanesi hakkında (ÖNEMLİ)

seval88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
109
0
26
İstanbul
Arkadaşlar merhaba sizlere çok önemli bir bilgi vermek istiyorum sakınnn bahsettiğim hastaneyi tercih etmeyin anlatacaklarımı duyunca sizde bana hak vereceksiniz 4 yıldır evliyim 2 yıl önce bebek istedik olmayınca baran hanıma gittim ymurtlama takibi rahim filmi derken bir yılı aşkın kendisine muayene oldum sonra iki kez aşılama yaptırdım bunun birini baran hanım kendisi yaptı ama olmadı rabbim nasip etmedi geçen ay kendiliğinden hamile kalmışım dünyalar benim oldu kan tahlillerinde kesin sonucu alında heemn tabiki doktorumu aradım bu hafta çarşamba günü kontrole gitmemi söyledi ve dediği gün kontrole gittin 5 - 6 haftalık olduğu için karnımdan göremedim ve alttan muayene ile kesemi gördü ama ufak olduğunu kan tahlilini tekrarlamamz gerektiğini söyledi benim daha önce tıp merkezinde yaptrıdğım değer 2.000 civarındaydı orda yaptrdım ve bana verdiklier değerr 300'e düşmüştü dünylaar başıma yıkıldı doktorum bebeğin tutunamayacağını ve bir hafta içinde kendinden düşerse sorun olmadığını yoksa müdahale etmesi gerektiğini söyledi cevremdekiler ve eşim gerçekten çok üzüldü faha sonra bir arkadaşım üzülmememi erdem hastanesi gitmemi birde orda muaene olmamı söyledi ben o kadar güveniyorum ki çıkan sonuçlara ve doktoruma kabul etmedim ama eşimde ısrar edince gittim ve kesem duruyordu burdakan testi verdim ve değerim olması gerektiği gibi 15.000 üsütündeydi yaşadılarımı bizi hepten şoka soktu ve erdemdki doktorum gebeliğim gayet sağlıklı olduğunu üzülmem gerektiğini söyledi bende o sinirle gittim diğer hastahanye ve öğrendimki makineye çapak kaçmış farkedememişler hastayi başlarına yıkmamak için eşim ve ben çok sabrettim tekrar orda kan verdim dışarda yaptırdılar ve çok şükür olması gerekn değerleri bana verdiler yanlış olması beni çok sevindirdi ama yaşadığım üzüntü tarifsiz eğer o an bana baran hn kürtaj yapıcam deseydi kabul edecektim lütfen kızlar hastanenizi dikkatlli seçin mutluluk üzüntü hepsini iki günde yaşadım çok şükür diyorum genede ama şiddetle tavsiye etmiyorumm umarım sizleri sıkmamışımdır ama inanın bilmenizi çok istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…