Konumuza 1000 kişi bakmış ama çok az kişiden cevap var.
Bu nikah salonunda düğüne giden yok mu kızlar, ya da br tanıdıktan bir arkadaştan yorum/eleştiri duyan yok mu?
Nisan sonunda nikah salonunu tutmam lazım. Ama hala kadıköyle üsküdar arasında bir tercih yapamadım.
Kadıköy evlendirme mi yoksa üsküdar evlendirme mi?
Ne diyorsunuz kızlar?
Yorum bekliyorum....
Bilenler duyanlar bi yardım etsin Allah aşkına.
selam kızlar, bizde kadıköy ve üsküdar arasında kararsızız. biz kokteyl düşünmüyoruz. sadece tören olacak. kadıköy a salonunu gezmek istedik ancak kapalıydı giremedik. netten baktım hoşuma gitti. üsküdarı gezebildik, orası çok romantik geldi.
selam kızlar, bizde kadıköy ve üsküdar arasında kararsızız. biz kokteyl düşünmüyoruz. sadece tören olacak. kadıköy a salonunu gezmek istedik ancak kapalıydı giremedik. netten baktım hoşuma gitti. üsküdarı gezebildik, orası çok romantik geldi.
Her ikisinde de arkadaşlarımın nikahı oldu ikisi de çok güzel geldi bana.
kokteyl falan düşünüyorsanız 5000 tl falan masrafı göçzden çıkarmanız gerekir, tabi kişi sayısına göre değişir.
ben de üsküdarı canlı görmedim.
ama kadıköy'ün A salonu modern, geniş, havadar ve temiz bir salon. Takı alanı da dar sayılmaz. Sadece nikah töreni yapacaksanız kadıköy ulaşım açısından da çok avantajlı, arabalı gelenler için otopark yaya gelenler için metrobüs, dolmuş vs. yanıbaşında.
Yalnız üsküdar ile kadıköy arasında 2 kata yakın fiyat farkı var. üsküdar h.sonu 350 iken kadıköy 565.