burada evlenen ya da nikaha katılan kimse yok mu, kızlar?
konuya bakan çok ama cevap yok
Haziran ayında katıldım fakat kokteyl olmadı ama Nihah salonu çok nezih ve güzel ..Orada kıydırabilrsin..
Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Benim nişanım 2010 aralıkta Üsküdar evlendirme dairesinin yemek salonundada oldu. Yemekli olunca kişi başı ücret alıyorlar sadece, menü içeriğine göre 25 liradan başlayıp 45 liraya kadar çıkıyor. Bunun dışında ekstra bir ücret ödemiyorsunuz ( garson bahşişi hariç :)) Nişanımı ben çok beğenerek yaptım, çok güzel bir salon bence..
bu arada arada bır yuruyuşe çıkınca gıdıp nıkah salonuna bakıyorum.. gözlerim dolu dolu oluyor...
ist en guzel nıkah salonu üskudar dıyorum.. adında bıle farklılık var:)))
şu anda ne yazacagım tam bılemedım.. ama harıka yer :)
içten yorumların için teşekkürler tuzlukk. benim karar vermemde bu olumlu yorumların katkısı çok büyük. ayrıca mutluluğunun da sonsuz olmasını dilerim.
sırf sormak için üşenmedim üye oldum :)
bende üsküdar'da kokteyl salonu düşünüyorum. belediyeyi aradım ancak saat 5 'ti ve mesaileri bittiğinden iletişim kuramadım. meraktanda çatladım.fiyat bilgiside ve diğer detaylara ulaşan var mı?
Arkadaşlar şimdi aradım. Kokteyl enaz 100 kişi.en ucuz menü 15 tl
bu arada 308 lira nikah ve cüzdan bedeli veriyoruz yine.
BİLGİNİZE
Sağolasın econur, bu mesaj çok faydalı oldu. Ben de telefonla aramıştım ama bana "telefonda fiyat bilgisi vermiyoruz, gelip buradan broşür alabilirsiniz" demişlerdi.
Senin bu bilgiye ulaşman harika oldu. Bir de gidip görmek lazım karar vermeden ama bu fiyatlar, kadıköy evlendirmedeki kokteylden daha ucuz kesinlikle. Tabi akla gelmedik ekstralar çıkmazsa...
nikah kokteyl salonunda kıyılıyor. bu arada ekstralar çıkar mutlaka. müzik, çiçek, yok efendim gelin yolu. zırttı pırttı derken o rahat 5.000 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?