• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah üsküdar evlendirme dairesi yemek/kokteyl nikah

zozo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
149
0
96
İstanbul
kızlar, üsküdar evlendirme dairesi 2009'da yenilenmiş. çok güzel kubbeli bir nikah salonu var çok estetik göründü bana.
bu evlendirme dairesinde ayrıca bir kokteyl salonu,açık/kapalı yemekli düğün alanı, kır bahçesi de var.
yemek ve kokteyl masrafları dışında kiraları da makul nikah+kokteyl salonu kirası 350, nikah+yemek salonu kirası 400 gibi.

bunlar benim webden öğrenebildiklerim. ama burada hiç nikaha katılmadım. sizler katıldıysanız izlenimlerinizi yazar mısınız?
salon, servis vs. nasıldı?

bir de kokteylli ya da yemekli düğün yapanlar, fiyatlar nasıl?

Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Benim nişanım 2010 aralıkta Üsküdar evlendirme dairesinin yemek salonundada oldu. Yemekli olunca kişi başı ücret alıyorlar sadece, menü içeriğine göre 25 liradan başlayıp 45 liraya kadar çıkıyor. Bunun dışında ekstra bir ücret ödemiyorsunuz ( garson bahşişi hariç :)) Nişanımı ben çok beğenerek yaptım, çok güzel bir salon bence..

Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Benim nişanım 2010 aralıkta Üsküdar evlendirme dairesinin yemek salonundada oldu. Yemekli olunca kişi başı ücret alıyorlar sadece, menü içeriğine göre 25 liradan başlayıp 45 liraya kadar çıkıyor. Bunun dışında ekstra bir ücret ödemiyorsunuz ( garson bahşişi hariç :)) Nişanımı ben çok beğenerek yaptım, çok güzel bir salon bence..

teşekkürler, dentistuba. seni tebrik ederim.
mekan güzel belli ki, menü nasıldı peki? kokteyl mi yemek mi vermiştiniz? menü hakkında biraz daha bilgi verebilir misin?

Canim bizde orada yapacagiz nikahimizi buyuk ihtimalle tam tarihimiz belli degil ama bakalim artk sizin ne zmn acaba gun fln aldiniz mi bide kokteylle ilgili bi bilgiye ulastin mi ve kokteyl yine kubbeli salonda mi oluyor biliyor msn hic bilgi alİr bisi duyarsan burdada paylasir misin rica etsem:3:

kızlar, eylülde nikah-kokteyl yapacağız. üsküdar nikah salonu kokteyl mekanı-fiyatları hakkında bilgisi olan yardım etsin, lütfen.
Oraya gidenlerin fikri çok önemli benim için.
Zaman daralıyor, karar vermemiz lazım ama ben hala kararsızım:)

Yardım edene duacıyım valla :)

Ben de bilen arkadaşlardan gelecek cevabı dört gözle bekliyorum. Temmuzda benim de nikahım üsküdar'da olacak ve kokteyl olmasını çok istiyoruz...

benım nıkahımda üskudar da oldu.. ben çok istemiştım orada olmasını...memurlar falan çok ilgili içtendi.. çok sıcak davranişlardi... mekan ise gayet guzel ve ferahtı.. hemen karşısında denız olması ve kız kulesı bogaz manzarası harıka :))
ayrıca takı için bahöe tarzı yere aldıklarında manzaraya doyum olmuyor...

yemke vs için de fıyatlar normal.. yan taraftakı katıbım ilede anlaşabilirsiniz.. ancak bız yemegı orada vermedık.. özel bır yer tutmuştuk...

nıkahtan çıkınca denıze bakarak aglamiştım.. çok duygulanmiştım.. :))

tavsıye ederım.. ve ist en guzel nıkah salonu üskudar... başka yer tanımam.. :))

bu arada arada bır yuruyuşe çıkınca gıdıp nıkah salonuna bakıyorum.. gözlerim dolu dolu oluyor...

ist en guzel nıkah salonu üskudar dıyorum.. adında bıle farklılık var:)))

şu anda ne yazacagım tam bılemedım.. ama harıka yer :)

bu arada arada bır yuruyuşe çıkınca gıdıp nıkah salonuna bakıyorum.. gözlerim dolu dolu oluyor...

ist en guzel nıkah salonu üskudar dıyorum.. adında bıle farklılık var:)))

şu anda ne yazacagım tam bılemedım.. ama harıka yer :)

içten yorumların için teşekkürler tuzlukk. benim karar vermemde bu olumlu yorumların katkısı çok büyük. ayrıca mutluluğunun da sonsuz olmasını dilerim.

içten yorumların için teşekkürler tuzlukk. benim karar vermemde bu olumlu yorumların katkısı çok büyük. ayrıca mutluluğunun da sonsuz olmasını dilerim.

teşekur ederım:)))

ben çok araştırdım... bır çok beledıye nıkah salonunu yenılemiş.. ama hiç bırı üskudar kadar guzel degıl... ve gerçrkten her şekılde harıka bir yer:))

üskudar'da ist simgesi, kızkulesi ve bogaz tam karşında.. takı yerınde bahçede çekılen tum fotograflarda arka planın dogal olması ayrı bır nostaljı oluyor:))..

ben arkadaşlarımın nıkahlarına katıldım.. beşiktaş,kadıköy, k. çekmece, bahçelievler nıkah sonuna gıttım.. ama gördum ki içi tamam hoş yapılmiş olsada herhangı bır özellıgı yok..

üskudar'ın eskı nıkah dairesini yerı aslında daha guzeldı.. ve uzun merdıvenlerden gelinligimle inmeyı çok istemiştim.. ama ben evlenene kadar taşındı.. ama yenı yerıde çok guzel bu arada...
sana ısrarla uskudar derım... yan taraftakı restoranla görüşün davet menu fıyatlarını derım.:))

mutluluklar dilerim:)

sırf sormak için üşenmedim üye oldum :)

bende üsküdar'da kokteyl salonu düşünüyorum. belediyeyi aradım ancak saat 5 'ti ve mesaileri bittiğinden iletişim kuramadım. meraktanda çatladım.fiyat bilgiside ve diğer detaylara ulaşan var mı?

Son düzenleme:
sırf sormak için üşenmedim üye oldum :)

bende üsküdar'da kokteyl salonu düşünüyorum. belediyeyi aradım ancak saat 5 'ti ve mesaileri bittiğinden iletişim kuramadım. meraktanda çatladım.fiyat bilgiside ve diğer detaylara ulaşan var mı?

Arkadaşlar şimdi aradım. Kokteyl enaz 100 kişi.en ucuz menü 15 tl
bu arada 308 lira nikah ve cüzdan bedeli veriyoruz yine.

BİLGİNİZE

Arkadaşlar şimdi aradım. Kokteyl enaz 100 kişi.en ucuz menü 15 tl
bu arada 308 lira nikah ve cüzdan bedeli veriyoruz yine.

BİLGİNİZE

Sağolasın econur, bu mesaj çok faydalı oldu. Ben de telefonla aramıştım ama bana "telefonda fiyat bilgisi vermiyoruz, gelip buradan broşür alabilirsiniz" demişlerdi.

Senin bu bilgiye ulaşman harika oldu. Bir de gidip görmek lazım karar vermeden ama bu fiyatlar, kadıköy evlendirmedeki kokteylden daha ucuz kesinlikle. Tabi akla gelmedik ekstralar çıkmazsa...

Sağolasın econur, bu mesaj çok faydalı oldu. Ben de telefonla aramıştım ama bana "telefonda fiyat bilgisi vermiyoruz, gelip buradan broşür alabilirsiniz" demişlerdi.

Senin bu bilgiye ulaşman harika oldu. Bir de gidip görmek lazım karar vermeden ama bu fiyatlar, kadıköy evlendirmedeki kokteylden daha ucuz kesinlikle. Tabi akla gelmedik ekstralar çıkmazsa...

Aslında aklıma bir soru daha takıldı. Nikah kubbeli salonda kıyılıp sonra kokteyl salonuna mı geçiliyor? (Keşke öyle olsa, kubbeli salon çok estetik çünkü :)

Yoksa nikah da kokteyl salonunda mı kıyılıyor?

Bunu bilen var mı?

Son düzenleme:
nikah kokteyl salonunda kıyılıyor. bu arada ekstralar çıkar mutlaka. müzik, çiçek, yok efendim gelin yolu. zırttı pırttı derken o rahat 5.000 olur

nikah kokteyl salonunda kıyılıyor. bu arada ekstralar çıkar mutlaka. müzik, çiçek, yok efendim gelin yolu. zırttı pırttı derken o rahat 5.000 olur

off ya ben de bundan korkuyorum. iki düğün yapacağımız için istanbulda masrafı minimum tutmak istiyoruz. ama 15.dk'cık nikah da çok kısa...
kokteyl olsun diyoruz, ama keşke şu ekstralar olmasa....

Back