uskudar da daire ariyorum !

bakseen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
105
46
37
Kizlar istanbul a uskudara tasinmayi istiyoruz. internetten bakiyorum ama sahibinden olmasini istiyoruz. Simdi sizlerden ricam bana yardimci olmaniz :) bildiginiz guzel bi yer gorurseniz haber verirseniz cok sevinirim :)

üsküdarda kayınvalidemin dairesi var ancak oralar çok pahalı satılık mı arıyorsunuz?

Kizlar istanbul a uskudara tasinmayi istiyoruz. internetten bakiyorum ama sahibinden olmasini istiyoruz. Simdi sizlerden ricam bana yardimci olmaniz :) bildiginiz guzel bi yer gorurseniz haber verirseniz cok sevinirim :)
üsküdarda kayınvalidemin dairesi var ancak oralar çok pahalı satılık mı arıyorsunuz?

Yok canim kiralik. Biz arastiriyoruz uygunlarda var tabi denize sifir aramiyoruz :) 800-1000 arasi bizim butcemiz. Icadiye guzel yer insallah buluruz :)

inşallah bizde 2-3 gün önce 800e kiraya verdik keşke biraz daha önce haberim olsaydı

Yaa inanmiyorum sansa bak benimde yeni aklima geldi burdan soylemek. Neyse tesekkur ederim canim insallah yine haberin olur da sevindirirsin beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…