• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üsküdar civarı bayan doktor arıyorum

alize_13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2008
633
3
96
İstanbul
doktorum başka bi hastaneye gitti bize uzak kalıyo yeni bi doktor arıyorum üsküdar civarında tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı

opr.dr.Emine Kantaş,,istanbulda bi arkadaşım . çok memnun olduğunu söyledi ,,

selam üsküdrda sana dilek yağmur hanım var hemen bağlarbaşında muayenehanesı çok iyi bı doktor ................

Benim yiğenim yeni doğdu. Dr Emine hanım takip etti. Biz çok memnun kaldık. ısteyen olursa cep telefonunu vereyim, 533 550 91 02

canım medipolde hakan bey var çok ii, tavsiye ederim ama randevu almasu çok zor bi dene istersen

Ayfer Hanım çok meşhurdur Üsküdar'da... Doğancılar yokuşunda Musaipzade Celalin biraz aşağıısında muayenehanesi

medicana çamlıca hastanesinde hüseyin arık adında bir dr var.erkek olduğu için tedirginlik duydum gitmeden,ama forumlarda hep mükemmel şeyler yazıyordu. Ssk lıya 20 ytl muayene ücreti. Bir çok dr seni tam anlamıyla dinlemeden diğer hastaya geçme çabasındadır,kadının psikolojisini anlamaz. Ama hüseyin bey öyle değil. İnanın mükemmel bir doktor. Kendimi rahat hissettiğim ilk kadın doktoru...

Back
X