Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Üsküdar Bulgurlu/Cumhuriyet ,Ümraniye Merkez 'de 0-2 yaş kreş ...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gulubik

Tuğrammmm :)
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
159
21
98
Üsküdar Bulgurlu/Cumhuriyet ,Ümraniye Merkez 'de 0-2 yaş bakan kreş,yuva , çocuk evi arıyorum. Oğlum 1 yaşında şuan ücretsiz izindeyim ancak başlamam lazım ... Yardımcı olursanız sevinirim ....

Üsküdar Bulgurlu/Cumhuriyet ,Ümraniye Merkez 'de 0-2 yaş bakan kreş,yuva , çocuk evi arıyorum. Oğlum 1 yaşında şuan ücretsiz izindeyim ancak başlamam lazım ... Yardımcı olursanız sevinirim ....

meraba ben eda.esatpaşada oturuyorum.çocuk gelişimi mezunuyum. ben çocuk bakıyorum eğer düşünürseniz görüşebiliriz.0537 863 37 41

ben de arıyorum bulursanız lütfen ismini paylaşın :18:

Murat anaokulu varmış ama internet sitesine ulaşamadım...bir de sarı köşk diye bir anaokulu gördüm araştırmaktayım

Sarı Köşk ün küçük alcağını sanmıyorum .İzzetin Bey Çağrı market civarında Çamlica Yuva var . Orasıda gelin bi görüşelim dedi ancak gidemedim. Siz ev ne tarafta ? Ben İzzettin Bey Dominos karşısındayım ...

Ben de ünalan tarafındayım ama sanırım bu sene de kendim bakıcam...çünkü kimseyi bulamıyorum ve pipirikli oldum kimseye de güvenmiyorum ya

merhabalar ümraniye,çakmak civarında oturup çocuk bakıcısı arıyorum yada bu civarda iyi kreş varmı lütefen bana yardımcı olursanız sevinirim:nazar:

merhabalar ümraniye,çakmak civarında oturup çocuk bakıcısı arıyorum yada bu civarda iyi kreş varmı lütefen bana yardımcı olursanız sevinirim:nazar:

Dudullu Organize Sanayi içinde Kampüs Kreş var. Türkiye'nin en büyük Kreşi olarak tanıtımı yapıldı. Gerçekten de süper bir kreş tavsiye ederim. Birkaç aylık bebekleri bile alıyor. Emzirme odaları falan var. Bu bebekler için uyku odaları yemek odaları etkinlik odaları herşeyi ayrı. 5000 metrekare alanları 1500metrekare bahçeleri havuzları falan var. Üniversite gibi bir yer hem de Organize Sanayi yönetimi kurduğu için diğer kreşlerden pahalı değil. Tavsiye ederim mutlaka inceleyin. www.kampuskres.com.tr ben facebook syflarına da üyeyim çocuğum orada çünkü.

selam ben umranıye atakentteym ..ana kallbı anaokuluna gıdıyo benımkıler benım bakıcım var ama artık yuvaya verdım yuva cok daha ıyı sosyallesme acısından gereklı bencede ve uç aydır faydasınıda gordum sanırım 400 tl ...

Dudullu Organize Sanayi içinde Kampüs Kreş var. Türkiye'nin en büyük Kreşi olarak tanıtımı yapıldı. Gerçekten de süper bir kreş tavsiye ederim. Birkaç aylık bebekleri bile alıyor. Emzirme odaları falan var. Bu bebekler için uyku odaları yemek odaları etkinlik odaları herşeyi ayrı. 5000 metrekare alanları 1500metrekare bahçeleri havuzları falan var. Üniversite gibi bir yer hem de Organize Sanayi yönetimi kurduğu için diğer kreşlerden pahalı değil. Tavsiye ederim mutlaka inceleyin. www.kampuskres.com.tr ben facebook syflarına da üyeyim çocuğum orada çünkü.

buda supermıs havuz da var...ne kadar tam ucretı ...tabı ben üçuz ındırım yaptırıyorum haklı olarak ama cok super bı yer eger kalıteyı bozmazssa

Merhaba, kampüs kreşle ilgili rica etsem biraz daha bilgi verir misiniz? Sizin çocuğunuz bu kreşe mi gidiyor? Ben de bebeğim için kreş arıyorum, bebeğim henüz 8 aylık kafamda bir sürü soru işareti var... Fiyatlar hakkında da bilgim yok. Rica etsem bu konuda da bilgi verir misiniz?

Back