- 8 Kasım 2019
- 14
- 3
- 26
- Konu Sahibi Artik1Anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de bişey soracağım kalp atışı duydunuz mu 6+5’de acabaBi haftaya bidaha aticam burada 6+5ti kucucuk ama olsun bilen varsa tahminleri alabilirim
Evet duyduk cok sukur 2 kere duymak icin 2 hafta gittim geldim korkumdan 2. Gebeligim bir oglum var 1.5 yasinda bununda erkek oldugunu hissediyorum ama emin deilim tabiki kiz olsa daha hos olur onunda tadina bakmis olurdumBi de bişey soracağım kalp atışı duydunuz mu 6+5’de acaba
Hayırlısı olsun sağlıkla olsun O teori icin kesin gözüyle bakmıyorum ben deEvet duyduk cok sukur 2 kere duymak icin 2 hafta gittim geldim korkumdan 2. Gebeligim bir oglum var 1.5 yasinda bununda erkek oldugunu hissediyorum ama emin deilim tabiki kiz olsa daha hos olur onunda tadina bakmis olurdum
Ilk mi senin bu insallahhhh hic bekletmezde hemen duyarsin o cennet gibi sesi benim 2. Olmasina ragmen sanki ilkmis gibi tuhaf hisler vardi uatumde cok duygusallastiriyor insani yahuuHayırlısı olsun sağlıkla olsun O teori icin kesin gözüyle bakmıyorum ben de
Allahım bana da nasip etsin kalp atışını duymayı bizim daha çok minik
Kiz sendemi fasulye muz teorisine gore yaptin yoksa hismi ben hic anlamiyorumda bu islerdenBence de erkek
Evet ilk İnsallah tadarım o duyguyu her gebelik farklı diyorlar ilkinden de farklı olabiliyormuş sağlıkla gelsin hepsi Gerçekten çok farklıymış bana daha erken diyorlar hissetmen diye ama ben içgüdüsel hissediyorum duygusallastım çocuklara bakışım bile değiştiIlk mi senin bu insallahhhh hic bekletmezde hemen duyarsin o cennet gibi sesi benim 2. Olmasina ragmen sanki ilkmis gibi tuhaf hisler vardi uatumde cok duygusallastiriyor insani yahuu
Benim ikizlerim var kızım yuvarlak oğlum uzun kesedeydiKiz sendemi fasulye muz teorisine gore yaptin yoksa hismi ben hic anlamiyorumda bu islerden
Masallah subhan allah rabbim saglikla kucsgina almani nasip etsin hem sana hem.tum.bekleyenlereEvet ilk İnsallah tadarım o duyguyu her gebelik farklı diyorlar ilkinden de farklı olabiliyormuş sağlıkla gelsin hepsi Gerçekten çok farklıymış bana daha erken diyorlar hissetmen diye ama ben içgüdüsel hissediyorum duygusallastım çocuklara bakışım bile değişti
Ay sen tescillemissin bunu tekte masallah kizBenim ikizlerim var kızım yuvarlak oğlum uzun kesedeydi