• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Usgde tutarsızlık

guloeko

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
99
38
18
32
Merhaba güzel anneler size bir sorun olacak ben sata göre 33+5 günlük hamileyim pazartesi kontrolüm vardı bebek 34+2 gözüktü ve kilosu 2200 bugün bizim burdaki başka bir doktora gittim agrim sebebiyle bunda da 32+6 günlük 2 kilo gözüktü ve benim aklım karıştı erken doğum riskim de var şimdi bu kadar tutarsızlık neden olur normal midir hangisine göre gitmeliyim pazartesi kendi doktoruma tekrar randevum var erken doğum riskim olduğu için haftada 1 muayene oluyorum şimdi hangisine inanmaliyim bilemedim

Canım cihazdan cihaza farkediyor malesef . Artı eksi değer yazıyor usg lerde -+ 500 gibi altıda olabilir üstüde

Kendi doktorum erken doğum riskim var 34 haftalık olarak gözükmesi çok iyi avantaj demişti simdi de böyle görünce üzüldüm doğrusu elimden geldiğince düzenli dengeli besleniyorum ama dediğim gibi cihazdan cihaza farkediyor sanirim

Evet cihazdan cihaza değişiyo sanırm benmde birisi 9+5 birisi 10 +5 dedi 2 hafta önce gittiğimde yani benm bebeğm şuan 11 haftalıkmı 12 mi kafam çok karşık benmde hangisine inancam bilmiyorum

Cihazdan cihaza fark ediyor. Bana 3200 demisti enson iki gun sonra 3185 dogdu oglum. Cihazin kalitesi onemli

Kizlar benimde oyle ikizlere hamileyim biri 8+5 digeri 8+3 acaba niye boyle oluyo anlamadim...

Canım ben bugün Muane oldum bi iki gün önceki muanede Bebek 5 gün ilerde bugün 4 gün geri :-)

Back