Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk defa duydum. kilo etkiliyor bunu biraz diye biliyorum ama yumurtalik gorunmuyor demesi ilginç . yumurta goremiyorum dese tamam da.
Cok endiselendirdi beni bu soylem baska bi doktora mi gitsem ?
8Vajinal muayene ile mi baktı ultrason ile mi her ikisinde de görünür ama ya başka ne dedi yani yumurtlama döneminde de olmayabilirsin Doktorlatin böyle belli belirsiz bişey söylemesi beni cildirtiyorgenelleme yapmıyorum ama kendileri anlıyor ya o yetiyor
Al benden de o kadar en iyisi baska birine gozukmek sanirim belki de problem vardir gorcez,ama sol kasigimda agri hissediyorum belki ilgisi vardir bi igreneyimVajinal muayene ile mi baktı ultrason ile mi her ikisinde de görünür ama ya başka ne dedi yani yumurtlama döneminde de olmayabilirsin Doktorlatin böyle belli belirsiz bişey söylemesi beni cildirtiyorgenelleme yapmıyorum ama kendileri anlıyor ya o yetiyor
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gorunmeyen-yumurtalik.1044490/Boyle bir problem yasayanlar bilgi verebilir mi ?
Bana da doktor aynısı söyledi bugün canım sen tekrar gittin mi sonuç ne sağ yumurtalığını göremiyorum dedi bana daBoyle bir problem yasayanlar bilgi verebilir mi ?
Daha once ultrasn cektirdiniz mi 2 yumurtaliginizda var mıydı ? Sonradan yok olması imkansız. Yada çok mu kilolusunuz da görünmedi. Karindan mi baktı vajinal mi? Doğuştan tek yumurtalik olanlar da var. Detay vermemissiniz başka bir doktora gitmenizi öneririm .Bana da doktor aynısı söyledi bugün canım sen tekrar gittin mi sonuç ne sağ yumurtalığını göremiyorum dedi bana daSolda da kist var çok sağlıklı değil dedi benim bebeğim olmayacak mı şimdi
![]()
Boyle bir problem yasayanlar bilgi verebilir mi ?
[/QUO Beş sene evvel bir çikolata kisti ameliyatı oldum ama alınmadı yumurtalığım.hamilelik istiyordum. Çikolata kistim tekrar oluşmuş ona baktırmak için gittim.Sağ yumurtalık gözükmüyor alındı mı dedi hayır dedim.56 kiloyum kilolu da değilim.Daha önce kontrollerde böyle diyen hiç olmamıştı.Alttan ultrasonla baktı.
Benim daha once ikiside gorunuyordu ama bu sefer iki doktora gittim gorunmuyor dedi sol yumurtaligin gecen ay ameliyat oldum y shape uterustan doktorum yumurtaliklarin duruyor alinmamis dedi napacagim bilmiyorum asilamada yaptiramiyorum sag yumurtaliğim ultrasonda gorunuyor ama sağ tüpüm tıkalı sol yumurtalık görünmüyor böyle bi durumla karşılaşan varmı acaba?Daha once ultrasn cektirdiniz mi 2 yumurtaliginizda var mıydı ? Sonradan yok olması imkansız. Yada çok mu kilolusunuz da görünmedi. Karindan mi baktı vajinal mi? Doğuştan tek yumurtalik olanlar da var. Detay vermemissiniz başka bir doktora gitmenizi öneririm .
Öyle bir şey olsa kesin söylerdi her iki doktor da; belki siz yanlış anladınız yumurta demiştir ya da yumurtalık net gözükmüyor demiş de olabilir karın üstünden yapılan usg lerde vajinal usg kadar net olmuyor görüntüYumurtalik dedi ,halbuki 5 6 ay once doktor kontrolune gittigimizde hic bisey soylemedi diger doktor
Aynısını banada dedi dokturum ve aşılamada yumurta büyütme aşamasında yumurtalığı görememişti. Sonraki kontrolde göründü tabiGörünmeyen Yumurtalık
Aynı konuyu 3 ay kadar önce bende açmıştım
Ben daha sonra başka doktora gittim. İkinci gittiğim doktora durumu izah ettim.Bana ''O sorun değil.O an bagırsakların alt kısmına denk gelmiş olabilir.Bazen bagırsakta gaz oluyor ve bu yumurtalıgın görünmesini engelliyor.Yada kilolu olmak, karın bölgesinde yağ birikimide buna engel oluyor'' Demişti.
Yani Sıkıntı yok. Korkulacak bir durum değil bu. Anlık oluşan bir durum anlayacagın![]()