uşak medical park a giden var mı?

duyguyavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
40
0
36
İstanbul
Uşak medical parkta memnun olduğunuz doktor var mı veya burada doğum yapmayı düşünen var mı? Herhangi bir duyumu olan varsa paylaşırsa cok sevinirim.

Merhaba bende uşakta doğum yapıcam medical parkda...mustafa beye gidiyorum memnunum ama orada doğum yapan bir yakınım yok sonrası ne olur bilmiyorum.. sen ne düşünüyorsuun?

Ben İstanbul da çalışıyorum Yaz sonunda uşak medical park ta doğum yapmayı düşünüyorum.Şubatta şafak beye gitmiştim.Gayet iyiydi.Tabii 1 kere gitme şansım oldu hastaneye.Bayan kadın doğum doktorını da cok övüyorlar aslında.Hastaneyi aradım doğum ücretleri hakkında ama bilgi vermediler.Bilgin varsa öğrenebilir miyim? Bneim bildiğim bu kadar aslında.Yine irtibatta olursak iyi olur aslında.

bende uşak medical parka gidiyorum doktorum ummahan hanım memnunum doğumuda orda yapmayı düşünüyorum.daha önce ummahan hanım kürtaj yapmıştı herhangi bir sıkıntı yaşamadım

aklıma yeni geldiği için soruyorum.epiduralli (acısız) normal doğum yapıyorlar mı acaba.Ben öyle düşünyorum aslında.Acele cevap yazan olursa sevinirim.

bende medikalde mustafa kemal beye gıdıyorum.bır arkdsm da ona gıdıyor.o memnun.bende memnun sayılırım baska doktora gtmedıgım ıcın kıyaslama yapamıyorum.ummahan hanıma da ıyı dıyorlar.safak beyi ben begenmemsıtım.doguma daha cok oldugu ıcın benım,daha bı arastrmam yok.allah herkese kolaylık versın bebişlerimiz sağlıcakla kucagımıza gelsın.

Uşak gazetesinde bu hastaneyle ilgili sürekli haber yapmışlar şöyle kötü böyle kötü diye.Lütfen bir bilgisi olan varsa hemen yazsın.Yoksa bu haberler uydurma mı?

uşak ta doğum yapan yok mu ya? Hiçkimse yorum yazmıyor.Yorumları bekliyorum .Kim nerede muayene oluyorsa anlatsın.Bilgi akışı sağlansın lütfen

uşak ta doğum yapan yok mu ya? Hiçkimse yorum yazmıyor.Yorumları bekliyorum .Kim nerede muayene oluyorsa anlatsın.Bilgi akışı sağlansın lütfen

Eski bir konu ama buraya yazma ihtiyacı hissettim. Uşak'ta Op.Dr.Ali Karaoba Öztan hastanesi hekimlerinden kadın doğumcu hakkında. Beraber çalıştığımız bir bayan ona sezaryen oldu ve dr ameliyat sırasında kadının bağırsağını kesmiş. Rahatsızlandığında da ilgilenmemiş davranmış birşey yok diye göndermiş. Durumu ağırlaşınca farkedildi ve ağır ameliyatlar geçirdi. Şimdi iyi bebeği de iyi ve dava açtılar. Bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…