office daha onceki yazilarini okudugum kadariyla sen bu konularda bilgilisin lutfen banada yardim eder misin
office tsekkur ederim canimm sen vatandas misin?
Kafana takmaya gerek yok. US pasaportu aldiginda sadece pasaport ile giris cikis yaparsin, Turk kimligin olmadiginda uc aylik vize vuruyorlar giriste ve cuzi bir vize parasi oduyorsun, fark bu. Bir kez basima gelmisti, cok az bir para vermistim ama 20 tl miydi neydi tam hatirlayamadim simdi.Bu arada gordugunuz gibi hamileyim bu konuyu o kadar kafama takiyorum ki geceleri uyuyamiyorum cok moralim bozuk
Eger US pasaportun varsa iste o da bir kimlik. Nerde dogmus oldugun farketmez. TC kimligi sorma sebepleri uc aylik vize vurup vurmamak icin, TC kimligin yoksa vize vurup para aliyorlar.Kimlik gosterme zorunlulugu yok mu cikista saraylim? Pasaportta sonucta turkiye dogumlu oldugumuz gozukuyor herkes kimligini gormek istiolar dedi panik oldum
Rica ederim. Evet,ben USA'dayim. Isim degistirme hakkin var, evet. Ben degistirmedigim icin TC kimligini de gosterdigimde sorun olmuyor, iki kimlikte isim ayni olmasa o zaman TC kimligini giriste kullanmazdim. Gerci farkli isimler sorun olur muydu onu da bilmiyorum ya.. Cikista zaten sadece pasaport soruyorlar, TC kimligine gerek yok.Diye dusunuyorum sonucta ben basarisiz bi ticaret yaptim boyle olsun istemezdim ama olan olduSaraylim tesekkur ederim cevap yaziyorsun bana sen usa misin?