US Polo Home

office

Ben sizden değilim...
Pro Üye
9 Eylül 2007
21.432
66.517
Selam kızlar

US Polo Home markasının nevresim takımını kullanan var mı?

Bende bir takim var en sevdigim nevresimim.yikadikca renkleri canlaniyor,carsafi toplanmiyor,ben cok memnunum

Bende bir takim var en sevdigim nevresimim.yikadikca renkleri canlaniyor,carsafi toplanmiyor,ben cok memnunum

ayy bu süper bir cevap oldu çok teşekkür ederim. ben pikesini almıştım ama çok sert bir pikeydi resmen battı :) o yüzden nevresimini almakta tereddüt etmiştim ama siz memnunsanız ben de deneyeyim :)

Ben de kullanıyorum bir tane. Kesinlikle kötü değil ama bi sarev de değil. Issimo gibi diyebilirim, internette taçtan daha ucuz fiyata satılması da avantaj. Gerçi ilk kutusundan çıkınca çok sert, kötü ve ince bi kumaşı var gibiydi ama yıkayınca yumuşadi, rengi de solmadı.

Sonuç olarak bence kullanırken sizi memnun edebilecek orta veya orta üstü kalitede bi nevresim. Ayrıca ben özellikle deseninden dolayı da çok seviyorum. Tekrar farklı bi deseninden almak istediğim bi ürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…