ürünlerinde değişim yapmak isteyenler, bende varım desin

ben de takasla aradıklarımla ilgili bi konu acmıstım :) orjinal parfüm,ayakkabı,blazer ceket,taytla giyilecek kıyafetlerle takas yapabilirim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya kizlr bende takas yapmk istiyorm ama biturlu ne satis nede takas yapabildm sayfamida guncelkemedm nick nasil atiliyo onuca bilmiyorm toparlayici sutyn ve dahasi yazan sayfadn bakinda takas yapalm tesettre uygun kiyaftlerm az kullanlms skildm reklerndn acik renk istiyorm bide tayt ve kapri pantolon etek canta ve ayakkabi var ilgilenen olursa

kendi sayfana gir sagda yukarda secenekler oluyo ya orda url yi kopyala yaziyo onu sec istedigin yere yapistir canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm bayanlar bende takasa acigim bende yeni farkli kiyyafetler istiyorum ozellikle pantolon yasa tayt pantolon olanlardan.benimde iki tane kiz bebek ve buyukbeden konum war.44bedenim.ilgilenen elinde.olan varsa lutfenn donus yapsinn

Slm bayanlar bende takasa acigim bende yeni farkli kiyyafetler istiyorum ozellikle pantolon yasa tayt pantolon olanlardan.benimde iki tane kiz bebek ve buyukbeden konum war.44bedenim.ilgilenen elinde.olan varsa lutfenn donus yapsinn

canm bende 44 beden kot kapri bir pantolonla bide kırmızı bir kackez evde giyilms tayt pantolon var begenrsen kızıma taytları begenmstm onlrdn bakarm niki yenilemedm toparlayıcı sütyen ve dahası yazan sayfada bulabilrsn

canm bende 44 beden kot kapri bir pantolonla bide kırmızı bir kackez evde giyilms tayt pantolon var begenrsen kızıma taytları begenmstm onlrdn bakarm niki yenilemedm toparlayıcı sütyen ve dahası yazan sayfada bulabilrsn

Peki simdi hemen bilgisayardan bakiyorum telden goremedim cunku.

kızlar merhaba bende takasa açığım maksat elimdeki ürünler değerlensin...parfüm tesettür tunik şal çanta ceket ayakkabı herşeye açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…