ürünlerinde değişim yapmak isteyenler, bende varım desin

ilk mesaja takas yapanların nicklerini yada konularının linkinin listesini eklemek mümkünmü

nasıl yani canım. takas yapanlarınmı adını listeleyelim. sen mi isim vermek istiyorsun
iyi fikir olur takas yapanlar da takas yaptıklarını yazarsa örnek olur bence

canım bu arada senin sayfanı gezdim bakım ürünlerin var. yüz bakımı elinde varsa, benim ürünlerime bakıp takas teklifi isteğin olursa yazarmısın. cildim kurudu ve soyuluyor ufak ufak :)

Bana ozel msj atmak istemissiniz buyrun

Agda isitici duruyo fincan takimini simdi nilayböyle sadcearkadas istedi agda isitici takasa uygun cnm link atarsan bakim
http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=13060747

actigim butun konular burda canim. Bazisinda takas dusunmuyorum daha dogrusu soyle soyleyim.
Fiyati buyuk olanlarla fiyati buyuk cok ihtiyacim olan biseyi degistirmek isterim
Onlarda bakir fincan takimi, oyun halisi, bir de sarjli supurge ücü boyle sadece

Cnm link yanlik acmiyo tekrak at bakem

Canim ben telefondan kopyaladigim icin zor oluyor hem de bir kac tane konum var.
adiminuzerine tiklayip profil bilgilerime gir. Sol taraftaki actigim konular basligina tikla.
hepsi orda. Cok kolay.bulamazsan tekrar link atmayi denerim
profilim-actigim konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…