Bebek İkinci El ürünlerimi satıyorum takasda olabilir

oto koltukla ilgili özel msj attım bakarmısınız

Araba koltuğu en son ne fiyat olur acaba arkadaşın dediği gibi sıfıri 75 ise 95 çok pahalı olmus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam tatlım gördüm çok işime yarayacaktı ama neyse size hayırlı satışlar :)

birde arkadaşlar limangoda ki oto koltuğuyla arkadaşın sattığı aynı model aynı değil dikkatli bakarsanız evt aynı marka ama aynı modeli değil
hatırlatmak istedim sadece

oto koltuğuna 95 tl demişsiniz ama limangoda nanianın oto koltuğu 75 liraya satılıo sıfır bide

canım ben bile alalı bayağı oldu hamile kalmadan önce coğu seyi almıştım çünkü o fiyattan yüksek aldım bulduysan o siteden alabilirsin çünkü çok uygun o şekildeyse fakat ben baktım göremedim

Araba koltuğu en son ne fiyat olur acaba arkadaşın dediği gibi sıfıri 75 ise 95 çok pahalı olmus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım en son 85 yazmıstım kargo alıcıya ait yardımcı olmak adına 80 olur son fiyat arkadaş yazdığı fiyata bulduysa bence kacırmasın

arkadaşlar beşiğin resimleri resimde görüldüğü gibi temiz az kullanıldı sadece tayin nedeniyle taşınırken beşikte görülen vida yerinin siyah yağı görünmeyen yere bulaşmıştır yıkanınca belki çıkabilir ben az kullandığım için yıkamadım bilginiz olsun diye yazıyorum kandırma olmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…