- 27 Nisan 2024
- 78
- 23
- 35
-
- Konu Sahibi maliaknots
Teşekkür ederim .Ben de bir ara kum boncuklardan bileklik yapıyordum boş zamanlarımda. Ben satış yapmadım ama instagramda etiketle arattığınızda satış yapan sayfalar çıkar.
Bilekliklerinizi merak ettim örnek atar mısınızTeşekkür ederim .
Dolap Gardrops tarzı yerlerden de deneyebilirsiniz satışı. Kolay gelsinMerhabalar arkadaşlar, bilgi almaya geldim. Ben evde orgu bileklik yapıyorum. Ama sadece yapıyorum ve bu işi çok seviyorum. Bunu satışa dönüştürmeyi çok istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. İnstagram sayfam var ama takipcim 10 kişiyi gecmiyor. . Bununla ilgili videolar izliyorum ama inanın videolar kafamı daha çok karıştırıyor. Bana İnternetten satış yapabilen birisi (özellikle instagramdan ) nasıl bir yol izleyebilecegimi anlatabilir mi ? Lütfen. Çok minnettar kalırım.
Çok guzell. Ellerinize sağlık. Çok hoş olmuş.Eki Görüntüle 3425101
Ben bu seti kendime yapmıştım 5 sene önce :)
Himm tamm oraları da bi deneyeyim teşekkür ederimDolap Gardrops tarzı yerlerden de deneyebilirsiniz satışı. Kolay gelsin
Çok doğru söylemişsiniz . Hayırlısı inşallah.Merhaba bende Instagram'da kendi diktiğim makyaj çantalarını satıyorum. Ancak ekonomiden dolayı insanlar artık alacakları ürünlerde çok seçici ve aksesuar ürünleri çok pahalı buluyorlar. Siz çok emek verdiğiniz bu takıları değerinde satmak istediğinizde alıcı çok pahalı buluyor. Ucuza satsanız emeğe yazık. Umarım dilediğiniz kazancı elde edip hobinizi gelire dönüştürebilirsiniz. Bir yöntem olarak başta uygun fiyatlı satıp sonradan kademeli olarak ücretide arttırabilirsiniz ancak bu zaman alacaktır. Bende Etsy de hesap açtım orası ayrı bir mecra. Kargo fiyatları çok yüksek olduğu için rekabet edemiyorsunuz.
Etsy sistemi hakkında bilgi verebilir misiniz?Merhaba bende Instagram'da kendi diktiğim makyaj çantalarını satıyorum. Ancak ekonomiden dolayı insanlar artık alacakları ürünlerde çok seçici ve aksesuar ürünleri çok pahalı buluyorlar. Siz çok emek verdiğiniz bu takıları değerinde satmak istediğinizde alıcı çok pahalı buluyor. Ucuza satsanız emeğe yazık. Umarım dilediğiniz kazancı elde edip hobinizi gelire dönüştürebilirsiniz. Bir yöntem olarak başta uygun fiyatlı satıp sonradan kademeli olarak ücretide arttırabilirsiniz ancak bu zaman alacaktır. Bende Etsy de hesap açtım orası ayrı bir mecra. Kargo fiyatları çok yüksek olduğu için rekabet edemiyorsunuz.