Urunlerimi nasil satabilirim

maliaknots

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
78
23
35
Merhabalar arkadaşlar, bilgi almaya geldim. Ben evde orgu bileklik yapıyorum. Ama sadece yapıyorum ve bu işi çok seviyorum. Bunu satışa dönüştürmeyi çok istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. İnstagram sayfam var ama takipcim 10 kişiyi gecmiyor. . Bununla ilgili videolar izliyorum ama inanın videolar kafamı daha çok karıştırıyor. Bana İnternetten satış yapabilen birisi (özellikle instagramdan ) nasıl bir yol izleyebilecegimi anlatabilir mi ? Lütfen. Çok minnettar kalırım.

Ben de bir ara kum boncuklardan bileklik yapıyordum boş zamanlarımda. Birsürü boncuk köşede bekliyor zamanım yok :)
Ben satış yapmadım ama instagramda etiketle arattığınızda satış yapan sayfalar çıkar.

IMG_20240509_123816_036-01.jpeg

Ben bu seti kendime yapmıştım 5 sene önce :)

Merhabalar arkadaşlar, bilgi almaya geldim. Ben evde orgu bileklik yapıyorum. Ama sadece yapıyorum ve bu işi çok seviyorum. Bunu satışa dönüştürmeyi çok istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. İnstagram sayfam var ama takipcim 10 kişiyi gecmiyor. . Bununla ilgili videolar izliyorum ama inanın videolar kafamı daha çok karıştırıyor. Bana İnternetten satış yapabilen birisi (özellikle instagramdan ) nasıl bir yol izleyebilecegimi anlatabilir mi ? Lütfen. Çok minnettar kalırım.
Dolap Gardrops tarzı yerlerden de deneyebilirsiniz satışı. Kolay gelsin 🌸

Merhaba bende Instagram'da kendi diktiğim makyaj çantalarını satıyorum. Ancak ekonomiden dolayı insanlar artık alacakları ürünlerde çok seçici ve aksesuar ürünleri çok pahalı buluyorlar. Siz çok emek verdiğiniz bu takıları değerinde satmak istediğinizde alıcı çok pahalı buluyor. Ucuza satsanız emeğe yazık. Umarım dilediğiniz kazancı elde edip hobinizi gelire dönüştürebilirsiniz. Bir yöntem olarak başta uygun fiyatlı satıp sonradan kademeli olarak ücretide arttırabilirsiniz ancak bu zaman alacaktır. Bende Etsy de hesap açtım orası ayrı bir mecra. Kargo fiyatları çok yüksek olduğu için rekabet edemiyorsunuz.

Merhaba bende Instagram'da kendi diktiğim makyaj çantalarını satıyorum. Ancak ekonomiden dolayı insanlar artık alacakları ürünlerde çok seçici ve aksesuar ürünleri çok pahalı buluyorlar. Siz çok emek verdiğiniz bu takıları değerinde satmak istediğinizde alıcı çok pahalı buluyor. Ucuza satsanız emeğe yazık. Umarım dilediğiniz kazancı elde edip hobinizi gelire dönüştürebilirsiniz. Bir yöntem olarak başta uygun fiyatlı satıp sonradan kademeli olarak ücretide arttırabilirsiniz ancak bu zaman alacaktır. Bende Etsy de hesap açtım orası ayrı bir mecra. Kargo fiyatları çok yüksek olduğu için rekabet edemiyorsunuz.
Çok doğru söylemişsiniz . Hayırlısı inşallah.

Etsy sistemi hakkında bilgi verebilir misiniz?

Instagram üzerinden reklam verebilirsiniz. Satış için shopier ya da benzer bir şey kullanabilirsiniz. Böylece güvenli bir şekilde ödeme imkanı da olur. Düzenli olarak insanları takip edin bir süre sonra onlar da sizi takip etmeye başlayacaktır.

Başka hesabınız varsa ya da arkadaşlarınızın hesapları gönderilerinizi beğenin, yorum vs yapılmasını sağlayın. Aktif olarak paylaşım yapın. Bunlar hesabınızın büyümesine yardımcı olabilir sanıyorum. Ama internet üzerinden satış yaparken vergi işleri vs hakkında çok bilgim yok. Araştırın isterseniz bir. Umarım hayal ettiğiniz gibi olur her şey 🌸

X