- Konu Sahibi istanbull22
-
Kızlar elimde sıfır ürünler var kullanmadığım. 11 adet kare salon takımı, 6 adet maviboncuklu kare salon takımı, 2 adet sarı boncuk takım, 1 adet kahverengi yelek, 1 adet mor renk üçgen şal, 1 adet üçgen yeşilcok şık bır şal, 1 adet 1 metre kadar boyunda sarrı masa örtüsü saçlı. Fiyatlar uygun ve pazarlık payı vrdır. Merak ettıgınızı söyleyın resmını koyarım.
Kızlar elimde sıfır ürünler var kullanmadığım. 11 adet kare salon takımı, 6 adet maviboncuklu kare salon takımı, 2 adet sarı boncuk takım, 1 adet kahverengi yelek, 1 adet mor renk üçgen şal, 1 adet üçgen yeşilcok şık bır şal, 1 adet 1 metre kadar boyunda sarrı masa örtüsü saçlı. Fiyatlar uygun ve pazarlık payı vrdır. Merak ettıgınızı söyleyın resmını koyarım.
Yelegi fotosunu gorebilir miyim
Tabi resmını koymaya calısıcam bırazdan. Şal 30 tl sıfırdır cıceklıdır.yeşi şal ve salon takımlarını koyar mısınız?
taamam bekliyrmTabi resmını koymaya calısıcam bırazdan. Şal 30 tl sıfırdır cıceklıdır.
Salon takımı dantelde vardır baska boncuklu kumasta vardır. Dantel kare ve yuvarlak seklınde ıkı cesıt var. Dıgerlerı mavı ve sarı boncuklu.
Tabi resmını koyuyorum bırazdan. Tel.den koydugum ıcın bıraz bekletebılırım. Fıyatı 35 tl dır. ıcak tutar sıfır ve temızdır.
Tamam biraz bekletıcem k.bakmayın.taamam bekliyrm
k.bakmayın takas düşünmüyorum sadece satıs yapıyorumTamam bekliyorum takas dusunuyorum benim sayfada bakin urunlerim sifirdur temizdir yada bir iki kez kullanilmisrir en fazla http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687391&page=12 basa dogru bakabilirsiniz
Kızlar bırtürlü cepten yükleyemedım. Whatsapptan cok rahat yollayabılırım resımlerı. Özelden nu.nızı yazabılırmısınz yolluym ben. Ayrıca ahşap boyama yapıyorum uygun fıyatlara cok cesıdımız var ıstersenız.. Pazarlık payımda vardır.
biz numara vermeyelimde sen instagrama at linkini ver bana ben senin konuna ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?