• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ürünler SIFIRDIR !

istanbull22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
1.202
63
113
34
İstanbul
Kızlar elimde sıfır ürünler var kullanmadığım. 11 adet kare salon takımı, 6 adet maviboncuklu kare salon takımı, 2 adet sarı boncuk takım, 1 adet kahverengi yelek, 1 adet mor renk üçgen şal, 1 adet üçgen yeşilcok şık bır şal, 1 adet 1 metre kadar boyunda sarrı masa örtüsü saçlı. Fiyatlar uygun ve pazarlık payı vrdır. Merak ettıgınızı söyleyın resmını koyarım.

Kızlar elimde sıfır ürünler var kullanmadığım. 11 adet kare salon takımı, 6 adet maviboncuklu kare salon takımı, 2 adet sarı boncuk takım, 1 adet kahverengi yelek, 1 adet mor renk üçgen şal, 1 adet üçgen yeşilcok şık bır şal, 1 adet 1 metre kadar boyunda sarrı masa örtüsü saçlı. Fiyatlar uygun ve pazarlık payı vrdır. Merak ettıgınızı söyleyın resmını koyarım.

Yelegi fotosunu gorebilir miyim

yeşi şal ve salon takımlarını koyar mısınız?

yeşi şal ve salon takımlarını koyar mısınız?
Tabi resmını koymaya calısıcam bırazdan. Şal 30 tl sıfırdır cıceklıdır.
Salon takımı dantelde vardır baska boncuklu kumasta vardır. Dantel kare ve yuvarlak seklınde ıkı cesıt var. Dıgerlerı mavı ve sarı boncuklu.

Kızlar bırtürlü cepten yükleyemedım. Whatsapptan cok rahat yollayabılırım resımlerı. Özelden nu.nızı yazabılırmısınz yolluym ben. Ayrıca ahşap boyama yapıyorum uygun fıyatlara cok cesıdımız var ıstersenız.. Pazarlık payımda vardır.

Kızlar bırtürlü cepten yükleyemedım. Whatsapptan cok rahat yollayabılırım resımlerı. Özelden nu.nızı yazabılırmısınz yolluym ben. Ayrıca ahşap boyama yapıyorum uygun fıyatlara cok cesıdımız var ıstersenız.. Pazarlık payımda vardır.

biz numara vermeyelimde sen instagrama at linkini ver bana ben senin konuna ekleyeyim

biz numara vermeyelimde sen instagrama at linkini ver bana ben senin konuna ekleyeyim

Olabılır ınsagram hesabım var evimsen isminde. Yanlız şuan dedıgım gıbı ona giremıyorum veya resım atamıyorum akıllı telefn yok suan yanımda. En kısa zamanda onada yüklemeye baslıcam inş.

Kızlar ürünlerı almayı düşünen veya merak eden varsa whatsaptan bana ulasabılırsınız şuan ancak ordan resım atabılırım. Şallar, yelek, salon takım örtülerı,masa örtüsü ve ahşap boyama ürünler alabilirsiniz. Uygun fiyatlarımız vardır..

Kızlaar ürünlerıme beklıyorum. Resımburdan yükleyemedıgım ıcın bana whatsapptan ulasmak ıcın özel msj gönderebılırsınız beklıyorum

Back