- Konu Sahibi FashionbyHatis
kızlar iki ay kadar once hatta dahada fazla diadermine nemlendirici almıştım.
neyse o sıralarda la roche posay kullanıp pekte memnun kalmamıştım ancak bunu kullanınca o ettiğim kötü lafları geri alasım geliyor.
öncelikle fotograf alıntı netten coppy paste yaptım kimin sitesi bilmiyorum.
neyse ben bu kremi 1 aydır felan kullanıyorum.
ama yanaklarım cok kurudur benim ve t bolgemde yağlı değil.
neyse bunu aldıgımız kozmetik mağazasına gittim dedim bu olmadı başkıa verin. tabi geri götürmedim çöpe atıcam dedim.
kız hemen aa siz bunu tekmi kullanıyorsunuz dedi evet nemlendirici tonik vs kullanmıyorum. dedim.güya yüzümüze bakınca hemen cildin karma diyorlar yok t bolgen yağlı felan hayır t bolgem yağlı değil ve hiç birşeyden anlamıyorlar sürekli daha pahalı ürün satma telaşları içindeler. nivea gösterdi bana 27 tl idi dedim onuda çöpe atacaksam bari ucuz birşey alayım.
11.5 ye aldım garnieri.
sanki onları suratımıza sürmek zorundaymışız gibi . tek amaç set halinde satmak.
nişan bohçamda zaten seti var.
garnier aldım kuru ve hassas ciltler için olanınjı.
yüzünüzde kılcal damarlar meydanda ise diaderminenin bu kremi felaket derecede onları tetikliyor kırmızı bir insan oluyorsunuz
bu kremi daha kullanmadım bugun başlayacagım.
deneyimlerimi size yazarım ama
cilDİ KARMA kuru olanlar sakın diadermine almasın. tavsiyemdir. sadece.
Eki Görüntüle 367294 Eki Görüntüle 367294
neyse o sıralarda la roche posay kullanıp pekte memnun kalmamıştım ancak bunu kullanınca o ettiğim kötü lafları geri alasım geliyor.
öncelikle fotograf alıntı netten coppy paste yaptım kimin sitesi bilmiyorum.
neyse ben bu kremi 1 aydır felan kullanıyorum.
ama yanaklarım cok kurudur benim ve t bolgemde yağlı değil.
neyse bunu aldıgımız kozmetik mağazasına gittim dedim bu olmadı başkıa verin. tabi geri götürmedim çöpe atıcam dedim.
kız hemen aa siz bunu tekmi kullanıyorsunuz dedi evet nemlendirici tonik vs kullanmıyorum. dedim.güya yüzümüze bakınca hemen cildin karma diyorlar yok t bolgen yağlı felan hayır t bolgem yağlı değil ve hiç birşeyden anlamıyorlar sürekli daha pahalı ürün satma telaşları içindeler. nivea gösterdi bana 27 tl idi dedim onuda çöpe atacaksam bari ucuz birşey alayım.
11.5 ye aldım garnieri.
sanki onları suratımıza sürmek zorundaymışız gibi . tek amaç set halinde satmak.
nişan bohçamda zaten seti var.
garnier aldım kuru ve hassas ciltler için olanınjı.
yüzünüzde kılcal damarlar meydanda ise diaderminenin bu kremi felaket derecede onları tetikliyor kırmızı bir insan oluyorsunuz
bu kremi daha kullanmadım bugun başlayacagım.
deneyimlerimi size yazarım ama
cilDİ KARMA kuru olanlar sakın diadermine almasın. tavsiyemdir. sadece.
Eki Görüntüle 367294 Eki Görüntüle 367294